Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak lehet egy gyereke?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak lehet egy gyereke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, köztünk van egy kis korkülönbség én 24 éves vagyok, ő 33. A mai nap folyamán egy filmbe illő jelent történt velem, ugyanis a párom telefonjába egy kisfiúról és egy nőről több képet találtam. Amikor rákérdeztem akkor azt mondta, hogy az unokahúga (???). Rengeteg kérdést vetett fel bennem, hisz soha a 8 hónap alatt nem említette és nem mesélt róla. És egyáltalán miért tartana képet róluk? Nem is értem.. Kérdést kérdésre halmoztam, de folyamatosan azt mondta, hogy csak paranoiás vagyok és, hogy bízzak benne mint eddig tettem. A kapcsolatunk eddig nagyon jó volt, soha nem merült fel bennem, hogy egyáltalán megcsalhat, vagy bármi ilyesmi, de most rettentően ideges vagyok és teljesen tanácstalan. Semmi probléma nem lenne, ha esetleg lenne egy gyereke, ismer, tudja milyen vagyok. Elfogadnám, de nem mond semmit. Most azt találtam ki, hogy esetleg holnap a szüleitől rákérdezek, hogy ki ez az unokahúg, ha egyáltalán az… Ti mit gondoltok erről? Volt ebben tapasztalata valakinek?
2021. jún. 15. 22:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek hogy az unokahúga...

De az is fura,hogy miért nézegetné pont ezeket a képeket csak,külön..

Gyanús hogy eddig nem tudtál róla te sem....

Én is inkább azt tartom valószínűnek hogy

szerelmes lehetett a nőbe,a gyerek nem feltétlenül az övé..

Viszont nagyon buta,ha az unokahúgának mondta,mert azt

bizony könnyen ki tudod deríteni,hogy igaz-e...

Írd meg okvetlenül mi lett.

2021. jún. 16. 09:54
 12/31 anonim ***** válasza:
34%

Kb mennyi kép van róluk és hol készültek? Szabadban vagy lakásban? Esetleg a párod lakásában? Ugyan abban a ruhában vannak az összes képen vagy különböző képek, helyszínek, frizura, ruha, beállítások, fények és úgy minden? Nőlt a képeken a gyerek? Külön is szerepel a nő a telefonjában gyerek nélkül? Vagy mindegyiken a gyerekkel van? Kb mennyi idős a nő és a gyerek? Sok minden leszűrhető a képekből.

Szerintem ahogy írtam, mentett képek lehetnek, amit a nő osztott meg közösségi oldalon és a párod meg lementette őket magának, hogy tudja nézegetni, és a nő miatt, mert tuti tetszik vagy szerelmes belé, csak nem lehet köztük több mert lehet hogy foglalt a nő.

Ti mióta vagytok együtt, ha nem ismered a múltját? Feltételezem, hogy friss kapcsolat lehet, ha nem tudod volt e gyerek az életében vagy nem ismered az unokahúgát.

2021. jún. 16. 10:30
 13/31 anonim ***** válasza:
Bocsi most olvasom vissza, hogy 8 hónapja vagytok együtt.
2021. jún. 16. 10:31
 14/31 anonim ***** válasza:
Írd meg mi volt
2021. jún. 16. 12:10
 15/31 A kérdező kommentje:

Na hát nem éppen az amire vártam.. Megmondom őszintén, hogy kicsit füllentettem az anyjának, mert kifotóztam a barátom telefonjából a képét, ès azt mondtam, hogy bejelölt egy nő a facebookon és, hogy esetleg nem ismeri e. Azt a választ kaptam hogy “Ismerem, a fiam 5 évvel ezelőtti barátnője, de tudomásom szerint még mindig jó barátságban vannak és ismered te is” És majd szétrobbantam a dühtől, de próbáltam nem feltűnően kérdezgetni, hogy esetleg a kisfiú kié, vagy, hogy egyáltalán kik ők mégis, hiszen én nem ismerem, soha nem találkoztam vele. Elvileg a kisfiú nem a páromé. (Most viszont felmerül bennem a kérdés, hogy akkor mégis minek van a telefonjában kép róla, pláne, ha a gyerek apjával együtt van a nő?), mivel ugye férjnél van. Soha nem voltam féltékeny és most sem vagyok, de kételkedek a páromban. Ha az elejétől kezdve elmondta volna nekem, hogy igen ő ez és ez és még mindig tartják a kapcsolatot, akkor talán semmi kivetni valót nem találnék benne, viszont nekem ez rettentő gyanús. Mindenesetre kérdőre vonom, de ha lenne köztünk bármi is akkor sem mondaná el. Bár ha ezeket az “apróságokat” nem tudjuk megbeszélni nem sok értelme van, és ha tényleg csak ennyiről lenne szó ezt miért nem lehetett ezt elmondani? Miközben ismer milyen vagyok, bízok 1000%-ig, ameddig nem ad rá okot.

Ami még számomra furcsa az az, hogy mégis miért nem mesélt nekem erről a kapcsolatról- mindről mesélt, de erről nem.. Ezt nagyon okosan kell felépítenem, és nem nekitámadni egyből, mert akkor még annyit sem tudok meg amennyit megszeretnék. Ti mit tanácsoltok?

2021. jún. 16. 19:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős lehet a gyerek a képen? A nő van külön is a telójában?

Egyértelmű, hogy még nem felejtette el azt a nőt és érez iránta. Csak foglalt a nő és ezért nincsenek együtt.

2021. jún. 16. 19:30
 17/31 A kérdező kommentje:
A gyerek kb 1-1,5 éves lehet. Igen, a nőről is van külön kép.
2021. jún. 16. 19:33
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen pasiba botlottál, esetleg megkérheted,hogy ne tartsa a növel a kapcsolatot,ha veled akar maradni. Vagy-vagy, de én a helyedben egyáltalán nem adnék neki több esélyt.
2021. jún. 16. 20:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Hiába fogja arra kérni, hogy ne tartsa azzal a nővel a kapcsolatot, titokban fogja tovább folytatni. Csak óvatosabban fogja csinálni.

Dobd ki, így nincs értelme folytatni a pasival. Nincs túl a nőn.

2021. jún. 16. 20:42
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

Én kiakadnék, ennyi volt.

Nem csak azért, mert van ilyen képe, hanem mert jóbarátok az exével, akiről én nem tudok, és azt hazudja az anyjának, hogy én is ismerem!

2021. jún. 17. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!