Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nyáron lesz az esküvőm de lefeküdtem a héten egy nővel?
Figyelt kérdés
Házi buli volt a héten ahova csak én mentem mert párom ügyelt a kórházban..
A bulin nagyon sokat ittunk és tök jól elbeszélgettem egy nővel és már talán pia miatt is.. megtörtént... ez tényleg csak szex volt semmit nem jelentett nekem..
Most hallgassam el, ugye nem fog kiderülni?
2021. jún. 11. 12:28
31/35 anonim válasza:
jajjj te nyomi, kamu troll, ne aggódj, sose jut neked nő, úgyhogy a való életben nem kell ilyeneken gondolkodnod
32/35 anonim válasza:
Ha az én pasimmal lenne ilyen, szeretnék ròla tudni
34/35 anonim válasza:
Ez nem megcsalás. Vagy mi rosszat tettél a párodnak? Csak volt egy szexed. Hűtlen voltál a párod felé? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!