Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nyáron lesz az esküvőm de lefeküdtem a héten egy nővel?
Házi buli volt a héten ahova csak én mentem mert párom ügyelt a kórházban..
A bulin nagyon sokat ittunk és tök jól elbeszélgettem egy nővel és már talán pia miatt is.. megtörtént... ez tényleg csak szex volt semmit nem jelentett nekem..
Most hallgassam el, ugye nem fog kiderülni?
Most ez komoly? Aki bánja bűnét azt felejtsük el?! Bárki tehet bármit? Waaaooow 😂
Szerintem aki megbànta az nem ide fog írni kérdést. Gondolom az összes 'haver' tud róla, csak szegény lány nem.
Én kitaposnàm a belét ha később derülnek ki... 🙃
Kérdező, inkább hagyd békén szegény lányt. 🤡
Egyértelmű, hogy nem szereted a párod. Ha szeretnéd, akkor nem feküdtél volna össze a másik nővel.
Mond el neki és szakíts, mert nem szereted és később is meg fogod csalni, amint lesz rá lehetőséged.
A másik nővel mi van, akivel lefeküdtél? Érzel valamit iránta? Egyáltalán miért szexeltél vele, ha van menyasszonyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!