Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, nyáron lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nyáron lesz az esküvőm de lefeküdtem a héten egy nővel?

Figyelt kérdés

Házi buli volt a héten ahova csak én mentem mert párom ügyelt a kórházban..

A bulin nagyon sokat ittunk és tök jól elbeszélgettem egy nővel és már talán pia miatt is.. megtörtént... ez tényleg csak szex volt semmit nem jelentett nekem..

Most hallgassam el, ugye nem fog kiderülni?

2021. jún. 11. 12:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
19%
Ha megbántad, ne mondd el, ha nem bántad meg... akkor inkább mondd el neki
2021. jún. 11. 14:17
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

Most ez komoly? Aki bánja bűnét azt felejtsük el?! Bárki tehet bármit? Waaaooow 😂

2021. jún. 11. 14:54
 13/35 anonim ***** válasza:
16%
12: egyszer mindenki hibázhat sztem... ha tényleg megbánta, annyira h többet nem csinál ilyet, akkor sztem el lehet felejteni
2021. jún. 11. 15:07
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki megbànta az nem ide fog írni kérdést. Gondolom az összes 'haver' tud róla, csak szegény lány nem.

Én kitaposnàm a belét ha később derülnek ki... 🙃

Kérdező, inkább hagyd békén szegény lányt. 🤡

2021. jún. 11. 15:13
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
Ja és ha már ilyen sz@r-szemét-sz@r alak, attól még lehet "egyenes a gerince" . Ha dugni volt esze (főleg védekezés nélkül), akkor ahhoz is legyen, hogy ezt közölje.
2021. jún. 11. 15:15
 16/35 anonim ***** válasza:
94%
Ha ez egy házibulin történt, akkor bármikor kiderülhet. Védekezés se, el is kaphattál valamit, vagy gyerek is lehet. Szerencsétlen párod, te egy főnyeremény vagy.
2021. jún. 11. 15:40
 17/35 anonim ***** válasza:
93%
#9 De azt ugye tudod, hogy ha terhes lett a másik lány, (amire jó esély van, ha beleélveztél) akkor gyerektartást kell majd fizetned? Meg 2 hetente illene odatolni a képedet, hogy foglalkozz a gyerekeddel. Ezekkel hogy fogsz elszámolni a feleségednek?
2021. jún. 11. 15:44
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy nem szereted a párod. Ha szeretnéd, akkor nem feküdtél volna össze a másik nővel.

Mond el neki és szakíts, mert nem szereted és később is meg fogod csalni, amint lesz rá lehetőséged.

A másik nővel mi van, akivel lefeküdtél? Érzel valamit iránta? Egyáltalán miért szexeltél vele, ha van menyasszonyod?

2021. jún. 11. 16:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a csajt...
2021. jún. 11. 16:06
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
Várj ki. Ha megjön a csajnak akkor se szó se beszéd meg se történt. Ha extrém esetben terhes… az necces már.
2021. jún. 11. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!