Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdtem a barátnőm lakótárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm lakótársával. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Részegen lefeküdtem a barátnőm egyik legjobb barátnőjével, akinek szintén van pasija. Azt mondta, hogy neki sem érdeke, hogy ez kiderüljön. Olyan hirtelen történt, nem is számítottam rá. Szerintetek ki fog derülni? Eskü nem akartam, csak nagyon felizgatott.

2019. okt. 22. 00:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Remelem kiderul... ugyesek vagytok
2019. okt. 22. 00:58
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Felejtsetek el.
2019. okt. 22. 01:01
 3/21 Savlekotő ***** válasza:
78%
Csodálatos hézagtöltők.
2019. okt. 22. 01:05
 4/21 Savlekotő ***** válasza:
93%
Miért nem mentek egyből swinger klubba. Biztos boldog kapcsik lehetnek ezek ahol szarrá csaljátok a párjaitokat azzal aki épp kéznél van. :(
2019. okt. 22. 01:08
 5/21 A kérdező kommentje:
Légyszi, ne bántsatok. Nagyon mar a bűntudat. Úristen ha ez kiderül. Nagyon be vagyok pánikolva.
2019. okt. 22. 01:10
 6/21 A kérdező kommentje:
Be voltunk rúgva. És a barátnőm barátnőjének is van pasija. Szerintem neki sem érdeke, hogy kiderüljön. Remélem.
2019. okt. 22. 01:12
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
En is nem egyszer rugtam mar be eletembe , megse dugtam veletlenul senkivel. Szanalmas kifogas
2019. okt. 22. 01:13
 8/21 Savlekotő ***** válasza:
93%
Akkor a párod tarkón vág esetleg kivág ha van önbecsülése. Bűntudatod meg azért v ne h elbukj nem azért mert mással dugtál,engedd el szegény csajt h találjon olyat aki szereti tiszteli te egyik se vagy. Férfiként irom h rém gáz,h a lakótársát a barátnőjét dugtad meg,ez a legjobb barátnő,ellenség se kell neki..
2019. okt. 22. 01:14
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
Én is sokszor be vagyok rúgva, mégsem dugatom magam a párom haverjaival... De gondolom ha a csajod tenné ezt veled, azon te is csak hisztikéznél.
2019. okt. 22. 01:16
 10/21 Savlekotő ***** válasza:
2019. okt. 22. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!