Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm lakótársával. Mit csináljak?
"Olyan hirtelen történt, nem is számítottam rá."
Jah persze. Akkor ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy hirtelen lekerült rólad a nadrág és a boxer, majd észrevétlenül bekerült a farkad a punciba, és te erről mit sem tudtál, mert olyan gyorsan történt minden? Hát haver, máskor jobban gondold át amit mondasz, mert ez egyenesen röhej :D A pia pedig nem mentség. Szóval amit tehetek: legyél férfi, valld be a barátnődnek amit tettél, és hagyd, hogy egy olyan férfit találjon, aki tiszteli, szereti és megbecsüli.
En is hallottam mar olyat hogy céges bulin pl ramaszott a nö a pasira aki nem tudott ellenallni es borzasztoan érezte magàt utana.
Aki nem tapasztalt még ilyet az hirtelen elöre sem tud okos lenni.
Nem azt mondom hogy megértem de ez létezö jelenseg. Utana marad a büntudat.
Egyik srachaverom azzal "vigasztalja"magàt hogy de olyan jo volt amit még soha nem erzett es kàr lett volna ha kimarad az eleteböl. Habar ök szakitottak ez miatt. De neki ambivalens érzései maradtak. Hogy akkor is kar lett volna kihagyni. Nem is tudta addig magàrol hogy letezik olyan vadallati szenvedely. Meglepte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!