Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nyáron lesz az esküvőm de lefeküdtem a héten egy nővel?
Házi buli volt a héten ahova csak én mentem mert párom ügyelt a kórházban..
A bulin nagyon sokat ittunk és tök jól elbeszélgettem egy nővel és már talán pia miatt is.. megtörtént... ez tényleg csak szex volt semmit nem jelentett nekem..
Most hallgassam el, ugye nem fog kiderülni?
Természetesen tartsd meg magadnak az infót.
Megtörtént azt kész. Máskor jobban figyelsz. Deee ha úgy érzed, hogy ezt most megúszod ezért miért ne csinálnád máskor is? Akkor inkább hagyd az esküvőt mert felesleges. :3
Spórold meg magatoknak a válást. Nagy hercehurca, ráadásul kész anyagi csőd. Ne húzd bele a menyasszonyodat egy hazugságra épülő házasságba, mert csak nagyon ritka esetben szoktak életképesek maradni az ilyen kapcsolatok. Most kaptál egy jelet arra vonatkozóan, hogy a házasság nem neked való intézmény. Ne tegyél tönkre kapásból 2 - vagy a későbbiekben több - életet. Ha ezt most gerinctelenül el tudod sumákolni akkor tudd, hogy nem ez volt az utolsó ilyen alkalom. Ennek fényében dönts. Az esküvő, noha lehet hogy csili-vili, mindössze egy nap. A házasság komoly dolog.
Amikor a hűtlenségről folynak a viták... Na, itt jön az a bizonyos DÖNTÉS része a dolognak. Amikor gáz lesz és majd csalod a feleségedet, aki a gyerekkel van épp otthon és őt okolod a megromlott kapcsolatért, talán akkor jössz majd rá, hogy hülye döntést hoztál, csak akkor több életet fogsz tönkre tenni. Ezt látom a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!