Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nyáron lesz az esküvőm de lefeküdtem a héten egy nővel?
Figyelt kérdés
Házi buli volt a héten ahova csak én mentem mert párom ügyelt a kórházban..
A bulin nagyon sokat ittunk és tök jól elbeszélgettem egy nővel és már talán pia miatt is.. megtörtént... ez tényleg csak szex volt semmit nem jelentett nekem..
Most hallgassam el, ugye nem fog kiderülni?
2021. jún. 11. 12:28
21/35 anonim válasza:
Nem nősülnék a helyedben!De igazából senki helyében sem.N
22/35 anonim válasza:
Mondd el neki, te sunyi féreg. Ilyenkor nincs vér a pucádban, csak ha félredugni kell, te nyavadt kis szarkupac? Kíméld meg szegény lányt, hadd találjon magának egy igazi férfit, nem egy ilyen selejt hímet .
23/35 anonim válasza:
Igazi kis hímringyó vagy. Remélem a csaj terhes lett és még aids-es is. 🤭🤭🤭
24/35 A kérdező kommentje:
22. Hagyjál már.. a férfiak 90 százaléka ilyen a többi Lúzer..
2021. jún. 12. 13:24
25/35 anonim válasza:
Szerintem ti vagytok a 10%, akik ilyen gerinctelenek.
26/35 anonim válasza:
Mekkora troll kérdés... istenem. hagyjátok ezt a szerencsétlent, nincs élete, és itt akarja össze ugrasztani azt embereket.
27/35 A kérdező kommentje:
25. Akik nem lépnek félre azok általában csak azért nem lépnek félre mert nincs lehetőségük..
2021. jún. 12. 13:29
28/35 anonim válasza:
Egy ilyen embernek nem való a házasság. Inkább rohadj meg egyedül.
29/35 anonim válasza:
Mennyi fétékeny van itt :D movan incelkék? Nem jut nő? :D mások többöl válogatnak mint nemtek zoknitok van a szekrényben.
30/35 anonim válasza:
Biztos több nő jut nektek. Főleg hogy nőként írok. 😂
Aki tiszteli a másikat inkább lelép, nem gerinctelen módon bánik vele. Csak az ilyen csicskak lépnek félre. De ne aggódjatok, vissza fogjátok kapni 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!