Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik dobták a szeretőjüket azért, mert nehezen hozta meg a döntését, hogy őt vagy a (házas)társát választja. Végül kit választott?
"Honnan tudod? Ennyi idő alatt kb. egy szinten volt a feleségével"
Nem tudom, nekem az, ha valaki minden héten a hét egy adott napján fél öttől késő estig nálam lenne, - szex, vacsora és beszélgetés -, a hét többi napján a feleségével, a gyerekeivel (azóta már az unokáival), én meg évek alatt egyetlen közös nyaralást, egyetlen együtt töltött Karácsonyt, de még csak egy együtt töltött hosszú hétvégét sem élhetnék meg, nem hinném, hogy úgy érezném, hogy "egy szinten vagyok" a feleségével.
Mondjuk én eleve soha nem az alapján szűröm le, hogy mit jelentek egy férfinak, hogy milyen szépeket tud mondani, hanem arról, hogy mit tesz és mit nem.
Nem tudom, hogy mit jelentett neki, de annak fényében, amit most írtál, szerinted többet vagy még kevesebbet jelent az, amit - akár te, akár más - úgy fogalmazott meg, hogy "Ennyi idő alatt kb. egy szinten volt a feleségével".
Én így kívülállóként azt gondolom az ilyen háromszögekről, hogy ilyenkor mindkét nő 'hasznos' - más-más szempontból - de egyik sem 'értékes' a férfi szemében.
“Elképzelhető, hogy ha szakítok a szeretőmmel, pár nap esetleg hét múlva megjelenik és közli, hogy engem választ és elválik?„
Amennyiben ki szeretnéd mozdítani a holtpontonról a kapcsolatod, és van elég bátorságod, hogy veszíthetsz is, akkor kérj 19-re lapot, és elválik, hogy mi lesz. Azaz tedd meg, azt, amit a kérdésben leírtál. Neked is könnyebb lesz, mert ha úgy alakulnak a dolgok, akkor nem maradsz benne egy zsákutcás szituban, és tovább tudsz lépni.
#66 Es nem csak atmeneti allapot? Mert itt a 20 evig hazas pasi szeretoje volt es remenykedett a téma. majd 40 evesen lombik )
Az pl tök más ha pasi vagy, nem remenykedsz, fiatal vagy lehet mèg nem erdekel a csaladalapítas. Meg eleve az is mas ha te ezt elvezed, nem zavar ha nem tud jonni, de a konyvben a not zavarta, ki akart szallni es ezert ment a pszichologushoz eleve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!