Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik dobták a szeretőjüket azért, mert nehezen hozta meg a döntését, hogy őt vagy a (házas)társát választja. Végül kit választott?
Én mindenképp meglépném, mert így élni nem lehet. Mondjuk már rég magától kellett volna.
Mi lezártuk. Fájt, fáj most is. De nem fogadnám már csak úgy vissza, sőt. Egyetlen feltétellel jöhetne: nincs már gyűrű az ujján. Ennyi
22# Hát nem tudom. Egyet tudok: őt is érte veszteség.
....
De ez van, nekem így jobb. Rettentő szenvedtem benne már
Dehogy beszélünk. Minek? Hogy jobban fájjon? Ez olyan, mintha nem akarnál már dohányozni, de azért szádba veszed a cigit.
Ez egy kőkemény függőség.
Minden szeretői viszony ilyen, ha lesznek érzelmek. Mert ha lesz az valós és hogy nem élheted meg, az fejre állít
Szóval nem. Hiányzik? Igen. Ő most szépen éli a családos életét? Igen. Jó neki így? Kötve hiszem. De ámen.
Ki ki saját sorsának kovácsa
Szeretem, de így nem kell, Mert magamat jobban szeretem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!