Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakult a kapcsolatotok, miután megbocsátottál egy megcsalást?
Figyelt kérdés
Vagy a párod bocsátotta meg neked, mindegy.
Volt féltékenység? Veszekedések sűrűbbek voltak? Hogyan alakult?
tegnap 19:27
1/4 anonim válasza:
Nem maradtam vele mert tudtam, hogy soha nem tudtam volna megbízni benne a megcsalás után.
2/4 anonim válasza:
Adtam neki még egy esélyt, nem hoztam fel sose, amit tett.
Pár hét múlva kiderült, hogy továbbra is találkozik a pasassal (természetesen valamilyen munkát bízott rá, hogy végezze el) amit egyébként a világ legtermészetesebb dolgaként kezelt, és én voltam a kis béna, hogy ezen lovagolok.
Na, itt köszöntem meg a lehetőséget.
3/4 anonim válasza:
Jegyezd meg hogyha egyszer megcsalt (ami nyilván lehet többszöri eset!) meg fog megint. Hiszen megbocsájtod neki, ergó rábólintasz arra, hogy semmi rosszat nem csinált szóval megteheti újra. Másrészt ha hűtlenkedett akkor nem szeret és nem is tisztel. Nem fog azután se, hogy elnézed neki.
4/4 anonim válasza:
Borzalmasan, sokkal rosszabb lett, mint amit gondoltam. Minden bizalom odalett, ha a kisboltba ment zsömlét venni, akkor is azt hittem, hogy mással van. Idegroncs lettem. A veszekedések is nagyon gyakoriak voltak, és próbáltam rám tolni, hogy miattam lett ez. Természetesen tovább csalt a hátam mögött, durvábban mint korábban. Nyilván ez a következménye annak, ha egyszer elnézed. Bátrabbak lesznek. Szakítottam végül, más okok is voltak, de a megcsalás önmagában elég lett volna. Soha többet nem csinálnék magamból hülyét. Nagyon nehéz volt ismerkedni újra, és bízni valaki másban. Ha ilyesmi helyzetben van aki ezt olvassa: nekem sikerült megtalálni a boldogságot, neked is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!