Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a párod jogod van neked is lefeküdni valakivel? Ezek után tiszta lappal kezdeni. Vagy mi segít? Mi enyhíti a fájdalmad? Mit tennél? Válni nem szeretnék mert 20 éve házasok vagyunk, vele terveztem az életem.
keresztény-konzervatív erkölcs
Ennek semmi köze nincs a hűséghez. Ha a párod is tudja, hogy félredugsz és te is hogy ő és nektek így megy, ok. de hazudni hogy szereted és közben nem meg mondani neki más téma
"keresztény-konzervatív erkölcs
Ennek semmi köze nincs a hűséghez." - hogyne lenne... Mit gondolsz, hogy lett elvárás a monogám kapcsolat a világnak ezen a felén? Nem jó ide keverni egyébként a hűséget, a hűség azt jelenti, hogy kitartok a másik mellett a bajban is, nem a szexet. A hűséges társ az, aki kitart mellettem, ha rokkant leszek, ha munkanélküli, ha alkoholista... stb... és nem az, aki rá sem néz más férfira... hűséges társ az is, aki nem "ajándékoz meg" kicsibabával az akaratom ellenére, pl. Ezekkel sokkal többre megy az ember, mint a - valljuk be - voltaképp manapság már tök értelmetlen szexuális kizárólagossággal... aminek az eredeti célja az örökölhető magántulajdon szabályozása volt... de ebbéli minőségében ma a DNS-teszt egy pöttyet megbízhatóbb...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!