Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a párod jogod van neked is lefeküdni valakivel? Ezek után tiszta lappal kezdeni. Vagy mi segít? Mi enyhíti a fájdalmad? Mit tennél? Válni nem szeretnék mert 20 éve házasok vagyunk, vele terveztem az életem.
Itt egy mai cikk, ami hasonló témáról szól: [link]
Engem őszintén megdöbbent, hogy a hozzászólók milyen vaskalaposan állnak a témához... ugyan már, miért esne attól seggre a világom, mert a másiknak volt egy jó délutánja mással is... miért akarnék ezért felszámolni egy több éves, működő kapcsolatot???
Azt viszont valóban nehezen viselem, ha egy nő visszaél azzal a helyzettel, hogy ő a neméből eredően sokkal könnyebben talál szexkapcsolatot, mint én férfiként. Na ezért ragaszkodnék a revanshoz, hogy érezzem a kapcsolati egyenjogúságomat.
"miért akarnék ezért felszámolni egy több éves, működő kapcsolatot???"
Biztos működik, ha mással akartok dugni 🤣
#15, köszi, de pár nap múlva leszünk 24 éve együtt:) És igen, biztos hogy működik, "varietas delectat" (a változatosság gyönyörködtet) mondta Ciceró és Euripidész:)))
Viszont a rendpárti-étékelvű-konzervatív agybajból ,s a vallási doxasmákból tényleg nincs senkinek semmiféle haszna.
Igen, aki leél egy életet úgy a párjával, hogy más ondóját nem szopogatta közben le, bizonyára szr életet élt.
Ámítsd csak magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!