Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradnál ilyen házasságban? H...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnál ilyen házasságban? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

10 éve együtt, közös gyerekkel, aki most tölti a 7et.

Viszont a társad nem túl toleráns, sokat ellenőriz, sok a feszültség.

Kevés szex, szinte nulla közös program

Lesz egy szeretőd, akivel minden más. Nem ilyen romantikus, de lehet nevetni vele, nagyon összeilletek az ágyban, úgy érzed, ő feldob, párod lehúz

Mernél válni? Vagy nem éri meg?

Egyedül helyett inkább maradnál házas, de megszokott közegbe?

2021. máj. 17. 16:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A vége az lett,hogy rájöttem ,nem az a megoldás,ha mindig újra kezdek.

Átgondolni, megbeszélni, megpróbálni. Aztán,ha nem megy,akkor odébb állni.De utána mindenképp kellene némi idő,hogy rájöjjön,mit kellene legközelebb másképp csinálni.

2021. máj. 17. 21:46
 22/29 A kérdező kommentje:

21-22 Köszönöm

Nagyon feszítő ez a kettős érzés. Biztos nem vagyok egyedül azzal, hogy évek óta ilyen spirálban ülök

2021. máj. 17. 21:51
 23/29 anonim ***** válasza:
66%

Egyértelműen válnék. Nem a szerető miatt, anélkül is, a szerető csak megerősítene a döntésemben és meggyorsítaná a folyamatot. Amúgy vicces, hogy akárhányszor ír itt kérdést feleség, akinek a férje szeretőt tart(ott), hogy adjon-e neki még egy esélyt, mindenki egyöntetűen szajkózza, hogy dehogy, ennek a kapcsolatnak már annyi, menthetetlen, a bizalom sérült, újra meg fog csalni...Most hogy te írsz egy ugyanolyan helyzetről csak a megcsaló szemszögéből, hirtelen mindenki menthetőnek látja a kapcsolatot. Simán helyre lehetne hozni, miután lezártad a szeretővel és nyilván soha többé rá se néznél másra a feleségen kívül. Érdekes 😕

Amúgy nő vagyok, ha ez számít.

2021. máj. 18. 00:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én váltam. 18 év után, egy közös 14 éves gyerekkel. Az exfeleségem is tudta, hogy évek óta csak lakótársakként éltünk együtt, voltak próbálkozásaink a láng felélesztésére, de egyikünk sem akarta igazán. Nekem pedig képbe jött egy nő, akibe beleszerettem már azelőtt, hogy bármi történt volna köztünk. Kb. 3 hónapig csak beszélgettünk, semmi nem történt köztünk egy csókon kívül, de én már tudtam, hogy soha nem éreztem még ilyen szerelmet, mint amit iránta. Aztán egyik este továbbmentünk, szex lett a vége, úgy éreztem magam mint egy kiskamasz, az a fajta vigyorgós boldogság. Egy hét múlva asztalt borítottam otthon, az exfeleségem nem lepődött meg különösebben, ő is tisztában volt azzal, hogy mint házastársak már nem működünk együtt. Albérletbe költöztem, az ex-el megállapodtunk az anyagiakban (nem volt egyszerű, hitel, ház, stb.). A szeretővel utána gyakran találkoztunk, pár hónap után összeköltöztünk, és azóta is együtt vagyunk, a legnagyobb boldogságban. Nagyon jó döntés volt a válás, nem csak szerintem, a feleségem szerint is. Ha választani lehetne, én is inkább előbb váltam volna, minthogy megcsaljam, nem akartam ezzel bántani, de a lehető leghamarabb meghoztam ezt a döntést, és elmondtam neki. Tudom, hogy sokszor nem egyszerű, de legyen tököd változtatni, ha nem vagy boldog!
2021. máj. 18. 10:59
 25/29 A kérdező kommentje:
24 Nem bántad egy egyáltalán? Szeretőd lett az igazi?
2021. máj. 18. 14:23
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam egy percig sem, de az exfeleségem sem. 18 év alatt teljesen ellaposodtunk, nem csak a szex terén, az intimitás, a gyengédség is eltűnt, mint két haver, úgy éltünk együtt. Sosem gondoltam volna, hogy én lehetek még ilyen boldog 44 évesen! Hogy szerelmes vagyok, boldog, kiegyensúlyozott, vidám és mosolygós, ami évek óta nem volt rám jellemző. Az új párom a gyerekkel is jól kijön, már külön programokat is csinálnak kettesben. Az exfeleségemmel is normális a viszony, bár tény, hogy leginkább a gyerek miatt kommunikálunk, de nincs köztünk harag. Életünk legjobb döntése volt!
2021. máj. 18. 14:48
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
UI: és igen, a szerető lett az igazi, házasság és előző kapcsolatok után ezt bizton állíthatom!
2021. máj. 18. 14:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Még annyit elárulnál, hogy miben volt másabb, mint a feleséged? Mármint személyiségben, hogy többet éreztél? Köszönöm
2021. máj. 18. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más személyiségek voltak. Az exfeleségem nagyon komoly vallásos családból jött, szerették a szülei, de gyengédséget nem kapott, így ő sem lett az a típus, aki ki tudná mutatni a szeretetét, nem volt benne sok gyengédség, az a fajta női "bújás", finomság hiányzott belőle, gyakorlatias, két lábbal a földön álló személyiség. Nem is volt szükséges soha ezekre a dolgokra, nem igényelt soha semmi intimitást, szexet sem túl sűrűn (a gyerek születése után pedig még annyira sem, szép lassan a nullára csökkent). Persze ezeket már akkor is tudtam, amikor elvettem, alapvetően nem ezzel volt a gond, egyszerűen az évek alatt mindketten változtunk, nem feltétlenül előnyünkre. Emellett nagyon nagy családja van, több testvér unokatestvér stb., rengeteg időt töltött velük, segített nekik mindenben, amivel nem volt baj, de gyakorlatilag kettesben töltött idő egyáltalán nem volt, szinte sosem volt otthon.

A szeretőm elképesztően kedves, aranyos, figyelmes, nagyon gyengéd, az intimitásra ugyanúgy szüksége van mint nekem, mellette érzem, hogy "szeretve vagyok", miközben férfiként néz rám, nem csak apaként, pénzkeresőként. Életvidám és mosolygós, engem is azzá tesz. Elfogadjuk egymás hibáit, nem akarjuk megváltoztatni a másikat, tudunk kompromisszumokat kötni, ami az előző kapcsolatainkban nem ment.

Ha pedig külsőre kérdezed, abban is teljesen mások, bár ebben az is benne van, hogy 12 év korkülönbség van köztük (exfeleségem 10 évvel idősebb, párom 2 évvel fiatalabb nálam).

2021. máj. 18. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!