Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradnál ilyen házasságban? H...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnál ilyen házasságban? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

10 éve együtt, közös gyerekkel, aki most tölti a 7et.

Viszont a társad nem túl toleráns, sokat ellenőriz, sok a feszültség.

Kevés szex, szinte nulla közös program

Lesz egy szeretőd, akivel minden más. Nem ilyen romantikus, de lehet nevetni vele, nagyon összeilletek az ágyban, úgy érzed, ő feldob, párod lehúz

Mernél válni? Vagy nem éri meg?

Egyedül helyett inkább maradnál házas, de megszokott közegbe?

2021. máj. 17. 16:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
10 mert mi a bajod? A kozos programok ugy lesznek ha 1.mindketten akarjatok, 2.van hova tennia gyereket..ez nem csak a masikon mulik..
2021. máj. 17. 21:03
 12/29 anonim ***** válasza:
Szex van?
2021. máj. 17. 21:07
 13/29 A kérdező kommentje:

Bajom az, hogy beállítasz rossz szülőnek, kb. ennyi, de ez nagyon.

Kérdezted, hogy hányszor próbálkoztam? De egyébként nem hinném, hogy be kéne számolnom, és elég selejtes gondolkodású az, aki semmit nem tud, de ítélkezni azt nagyon.

Egyáltalán nem is hiszem hogy csak az egyik félnek kéne mindig könyörögnie.

De jól sejtem, itt csak női válaszolók vannak...

11 Gondolom csak szeretted volna leírni, hogy milyen szr alak vagyok, közben meg csak úgy írtál random dolgokat. Minden mondatodat meg tudnám cáfolni , de elengedem

Szeretném, ha ti nem írnátok,, már ha nem egy személy vagytok. Felesleges ítélkezés és kötekedés nem kell. Sőt az életemet sem kell megoldani.

Pusztán a kérdésre kell válaszolni, hogy ki hogy reagálna, nem hogy nekem mit kéne tennem.

2021. máj. 17. 21:10
 14/29 A kérdező kommentje:
13 Olyan amilyen. Visszafogott, ritka, kb. ennyi
2021. máj. 17. 21:11
 15/29 anonim ***** válasza:
Akkor nem érdemes tovább küzdeni.Te szoktál kezdeményezni?
2021. máj. 17. 21:18
 16/29 A kérdező kommentje:

Igen, de már eléggé fásult vagyok. És úgy érzem, hogy minél nehezebb otthon, annál jobban vágyom el onnan.

Kíváncsi lennék, más van -e ilyen helyzetben.

2021. máj. 17. 21:24
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam rád semmiféle negatív jelzőt.

Azt írtam le én mit tennék és hogy a leírásodból mi jött le nekem a saját fiatalkori tapasztalataim alapján.

Én is léptem félre.

Sok mindenen átmegy az ember,mire azzá válik,aki.

Megpróbáltam tanulni az elrontott dolgokból.

Megpróbáltam rájönni,hogy ha valami elromlott,akkor abban mennyi részem lehet.

Mindig odébb állni nem a legjobb megoldás.

Azért mert egy vélemény nem téged igazol nem kell megsértődni.

Senki nem szeret olyat hallani,amit nem akar.De legalább egy kicsit gondolkodj el rajta.Ez lenne a lényege a kommunikációnak.

Meg annak is,hogy ha ide kiírsz egy kérdést,nem minden válasz fog tetszeni,de lehet,hogy segít más nézőpontból látni a saját helyzetedet.

43F

2021. máj. 17. 21:29
 18/29 anonim ***** válasza:
11,18 voltam
2021. máj. 17. 21:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Én mindent meghallgatok , de továbbra is inkább azt szeretném tudni , hogy más mit hogy lépne, nem engem kritizálna. Persze lehet, csak ezzel nem leszek előrébb. Te is leírtad mi történt veled régen, de azt nem, hogy mi lett a vége
2021. máj. 17. 21:34
 20/29 anonim ***** válasza:
47%

Az elso kerdes hogy meg akarod- e oldani a hazassagod problemait. Ez egy eldontendo kerdes, es nem a szeretotol kellene fuggenie. Nem a korulmenyektol..hanem hogy akarsz e probalkozni. Ha igen akkor viszont 100%- ban arra kell koncentralni es mindent megtenni. Tudom probaltad..de akkor probald megint elolrol, tiszta lappal.

Ha ugy erzed mar eleg volt, es csak felig meddig tudsz, akarsz kuzdeni, akkor semmi nem menti meg a helyzetet. De akkor nem kene maradni mert ez a szeretosdi senkinek nem jo. Egyreszt gerinctelen, masreszt minel jobban erzed magad a szeretovel annal szarabbul fogod otthon. A vegen minden es mindenki zavarni fog es csak a balhe lesz. Nagyon el tud fajulni a dolog.

2021. máj. 17. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!