Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lefekszik egy másik pasival, aki heteroszexuális párkapcsolatban van, számíthat a nő bosszújára?
"Míg kérdezz meg egy rendes heterót, már a gondolatától kiakadna, hogy másik férfival akár egy meleg ölelést váltson"
Hát, ha még attól is kiakadna, hogy egy haverját átölelje, akkor talán arról lehet szó, hogy magát utálja, amiért vonzódik a férfiakhoz.
"Én sem vágyom másik nőre, heteróként, de pl. váltottam pár pár részeg csókot meg hasonlók . De ha részegen két férfit látnék csókolózni, hát nem fogja egyik sem megmagyarázni, hogy az csak "buli volt"
Pedig ugyanaz, a kettő között semmi különbség nincs, csak annyi, hogy a női homoszexualitás elfogadottabb, mivel a pasik gerjdnek arra, ha a csajok csinálják...
"Egy férfi kíváncsiságból nem szopja le egy haverját sem viszont."
Szerintem talán meg több férfi szopna, mint hinnéd, csak a társadalmi nyomásra hárítanak.
Hát te tuti homokos vagy kérdező már bocsi :D
Én eddig csak keményvonalas heterókat ismertem, olyat nem, aki félig ilyen félig olyan. Megnyugtatlak, egy sem szopna le mást, előbb kötné fel magát
Nem tudod eldönteni, hogy ki kéményvonalas heteró, és ki nem. A társadalmi nyomás ugyanis a férfiakkal azt hiteti el, hogy a homoszexualitás, két pasi nemi aktusa vagy szerelme megvetendő dolog. Ezért is ugratják homoszexuális viccekkel azt, akit szivatni akarnak, mert megvetik a melegeket. Ami számomra inkább azt mutatja, hogy magukat utálják, mert bejönnek nekik a pasik.
"Hát te tuti homokos vagy kérdező már bocsi :D"
Én magam heteró vagyok, de őszintén szólva kicsit sem zavar, ha melegnek gondolsz. A homoszexualitás egy természetes jelenség, és én kiállok a melegek mellett.
"magukat utálják, mert bejönnek nekik a pasik."
álmodj királylány :D
Fogadd el, homokos vagy. Ez van Heteró férfi nem magyarázkodna, hogy titokban szeretnének szopni heteró férfiak :D
Mint mondtam, engem egyáltalán nem zavar, ha melegnek tartasz. Tisztában vagyok a nemi identitásommal, ezért nem erről nem nyitok vitát.
Nos, nem értek veled egyet. Ugyanis a nemi identitással kapcsolatban elképzelhető, hogy a hagyományos besorolások tévesek. A szexuális identitás egy másik modell szerint inkább egy skálaként képzelhető el. Ha jól értem, ebben a tekintetben senki sem teljesen hetero, és senki sem teljesen meleg, hanem a csúszka állásán múlik az, hogy ki, kihez vonzódik inkább. Így, simán kipróbálhatja egy hetero is egy pasival, hiszen nincs kőbe vésve, hogy csak nőre gerjed. Nyilván ezt a modellt lehet kritizálni, volt is erről kérdésem, de érdekes.
Nos én is lezárom itt, és az értesítőt is kikapcsolom, de segítek, hogy tényleg tisztában legyél az identitásoddal
ellenkező neműre bukik: heteró
mindkettőre: bi
saját nemére: homo
Szép estét, remélem segítettem.
Értem, mit mondasz. Csak én a 15-ös kommentemben azt vetettem fel, hogy lehet, ez a besorolás téves, és a szexuális identitás inkább egy skálaként képzelhető el...
De nem kell velem egyetértened!
Kár, hogy személyeskedést, és iróniát vittél a kommentjeidbe, mert lehetett volna normálisan vitázni! Bár, azt elismerem, hogy a kérdésem provokatívan lett feltéve.
Szép esetét neked is.
Kérdező tényleg érdemes lenne picit magadba nézned. Itt senki sem írta, hogy melegellenes, pusztán felnyitották a szemed hogy heteró férfiak titokban sem vágynak más férfiakra.
Te megpróbálod ezt úgy beállítani, mintha csak azért tennék, mert titokban mégis azok.
Nem nem azok. Rengeteg meleg ismerősöm van, de heteró férfi tényleg előbb vág eret, mint fa.szt szopjon...
Ez a te véleményed, amit tiszteletben is tartok. Feleslegesnek gondolom oldalakon át vitázni arról, hogy a heteró pasi szopna-e vagy sem.
Ez viszont:
"Tetszik vagy sem, szexista vagy sem, még egy nő lehet heteró, mert kipróbált egy másikat, de egy pasi...sosem"
elfogult hozzáállás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!