Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lefekszik egy másik pasival, aki heteroszexuális párkapcsolatban van, számíthat a nő bosszújára?
Ilyen nincs drága :) Egyszer élünk alapon se :)
Tetszik vagy sem, szexista vagy sem, még egy nő lehet heteró, mert kipróbált egy másikat, de egy pasi...sosem
Egyértelműen homoszexuális, még a bi-ben sem vagyok biztos így.
"Tetszik vagy sem, szexista vagy sem, még egy nő lehet heteró, mert kipróbált egy másikat, de egy pasi...sosem"
Ezt nem értem, mi alapján különbözteted így meg a nemeket?
Ha egy nő kipróbálja azt, hogy milyen, ha egy másik nő kinyalja, attól lehet hetero. De ha egy pasi kipróbálja, hogy milyen az, ha egy pasi megdugja, attól az már nem hetero.
Miféle elfogult magyarázat ez?
Érteni értem, amit mondasz, csak nem tudom, mire alapozod. Azt tudom, hogy a női homoszexualitás elfogadottabb, de ez nem használható érvként.
Nem, nem elfogadottabb (vagyis nekem mindegy ) de nem arra céloztam, hogy vannak hülye férfiak akik azt hiszik hogy ha lánnyal csalja a párja akkor az nem megcsalás.
De kérdezd körbe az ismerőseidet. Lányoknál senki sem fogja mondani én is ismerek ilyet aki egyszer egy ilyenbe belement. Már eleve gondolj bele , nincs behatolás.
Míg kérdezz meg egy rendes heterót, már a gondolatától kiakadna, hogy másik férfival akár egy meleg ölelést váltson. Érted.
Én sem vágyom másik nőre, heteróként, de pl. váltottam pár pár részeg csókot meg hasonlók . De ha részegen két férfit látnék csókolózni, hát nem fogja egyik sem megmagyarázni, hogy az csak "buli volt"
Ez egyszerűen így működik. Egy férfi kíváncsiságból nem szopja le egy haverját sem viszont. Én sem nyaltam volna ki nőt, de lehet kipróbáltam volna ha ő engem
De nem vágyom rá különösebben. De ha egy férfi kerül szóba nincs más, csak szopás és seggbedugás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!