Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha felbukkanna a volt szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felbukkanna a volt szeretőtök sok idő után, mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk fél-1 év után

Volt már ilyen?

Mit reagáltál?

Éltél/Élnél a lehetőséggel, vagy már inkább nem?

Mi volt/lenne a döntésed oka?

Mindkét fél válasza érdekel:)

2021. máj. 15. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
50%

Szakítottam én is a szeretőmmel , mert a lelkiismeretem bántott. Már eltelt pár hónap azóta, de csak rá gondolok.

Itthon meg erőn felül mutatom az asszonynak hogy milyen fasza minden, meg ne lássa hogy bajom van. Nagyon rossz!

Amúgy ezerszer megbántam és visszacsinálnám a kettőnk kapcsolatát, de ő már nem akarja. :///

2021. máj. 16. 07:43
 32/51 anonim ***** válasza:
50%
Öt hónapig voltam együtt a szeretőmmel anno, sajnos be kellett fejeznünk, mert majdnem bukta lett a vége. Utána másfél évig csak telefonon tartottuk a kapcsolatot egymással, de azt is csak olyan ímmel-ámmal. Másfél év után találkoztunk újra és egyből az ágyban kötöttünk ki, utána ismét szünet, majd rá négy-öt hónapra ismét ágyjelenet. Azóta megint eltelt négy hónap és most újra "együtt", hetente egyszer-kétszer összefutunk és talán újra komolyabb lesz a dolog. 🤷‍♂️ F
2021. máj. 16. 08:52
 33/51 anonim ***** válasza:
27%
Gusztustalan féreg vagy 32
2021. máj. 16. 10:07
 34/51 anonim ***** válasza:
62%
Az már legyen az én problémám 🤷‍♂️ nem hiszem hogy bármi közöd van hozzá.
2021. máj. 16. 10:15
 35/51 anonim ***** válasza:
64%
Remélem lebuksz az asszony előtt
2021. máj. 16. 11:15
 36/51 anonim ***** válasza:
47%
Anno még előfordulhatott volna, de mostanában beszélgettünk a nyitott házasságról és úgy tűnik, hogy benne van/lesz a dologban. Onnantól pedig már teljesen mindegy 🤷‍♂️
2021. máj. 16. 11:29
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Még az előzőhöz. Gondolkodtunk már váláson is, de sajnos anyagi okokból nem tehetjük meg 🤷‍♂️
2021. máj. 16. 11:31
 38/51 anonim ***** válasza:
27%
37 aha persze mind ezt mondjátok. Egyedül életképtelen szardarab lennél. Csak hitegeted ezzel a szeretődet és ennyi. Szar fosdarab vagy. Fogadjunk vagy gyereked is!!
2021. máj. 16. 12:05
 39/51 A kérdező kommentje:

38!!!! Gondolom te vagy 33-35 is. Takarodj el gyorsan innen.

Ez egy beszélgetős fórum, mindenki leírja a történetét.

Kinek képzeled magad, hogy idejössz kötekedni? Te beteg ember

Ne írogass ide, és ne zaklasd akik NEKEM válaszolnak.

Nyiss egy beszólogatós posztot és oda menj hányni

2021. máj. 16. 12:58
 40/51 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm, hogy leírta, akárhogy is alakultak a dolgok
2021. máj. 16. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!