Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha felbukkanna a volt szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felbukkanna a volt szeretőtök sok idő után, mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk fél-1 év után

Volt már ilyen?

Mit reagáltál?

Éltél/Élnél a lehetőséggel, vagy már inkább nem?

Mi volt/lenne a döntésed oka?

Mindkét fél válasza érdekel:)

2021. máj. 15. 14:44
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Én tettem ki. Előtte többször lelépett, majd visszajött, majd kitettem, visszajött. Most így már nem megy.

Nem tudom mit tennék, jelenleg fasorban sincs :)

De pont azért nem tudom mit tennék, mert lettek érzéseim

És szerintem neki is

És szétmarnánk egymást. Nem rajtam múlik

2021. máj. 15. 20:05
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit se veled - se nélküled kapcsolatnak tűnik. Lehet a kémia működik, de mint társ, pár, kapcsolat, már nem biztos hogy működne.
2021. máj. 15. 20:20
 23/51 A kérdező kommentje:

Kémia? Robbanásponton voltunk mindig. Működne-e? Ki tudja? Csak azt tudom, hogy első perctől kezdve természetes volt a közelében lenni.

De nem olyan ember aki itt szórakozik otthon meg amúgy heppi. Most játssza a kiváló férjet, tiszta szégyen. De van gyereke, őt félti, ezt értem.

Ez van, neki jó, nekem is.

2021. máj. 15. 20:39
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

Nem is tudom. Mindketten házasok vagyunk, csak szórakozásnak indult kötetlenül. Aztán alakultak érzések. Sokáig nyüstöltük egymást, végül megszakadt a kapcsolat, de nem rosszban váltunk el és így a legjobb. Nem bonyolítjuk egymás életét, szép emlék maradt.

Viszont eszméletlen volt a szex, így lehet nem hagynám ki... A régi kapcsolatunkat viszont már nem építeném vissza.

2021. máj. 15. 21:22
 25/51 A kérdező kommentje:
És a házasságod most jó?
2021. máj. 15. 21:29
 26/51 anonim ***** válasza:
74%

Mindketten házasok voltunk,azóta én már válófélben vagyok.Én vagyok a nő.

Ő nem mert kilépni,pedig a féltékenységtől,a sírásig,a szerelmes vagyok de nem merek kilepni szövegtől kezdve,volt minden.

Szerettem és az első perctől kezdve ott volt az a fura bizsergés kettőnk között,így biztos felzaklatna

ha újra látnám.

Érzelmileg már nem mennék bele,hogy ne fájjon annyira a lezárás.

2 évig tartott,rengetegszer szakitottunk,valamelyikünk mindig kereste a másikat...végül én zártam le,mert nem volt felvállalás.

2021. máj. 15. 21:35
 27/51 A kérdező kommentje:

26

Nagyon sajnálom, de tudd hogy ő a nagyobb vesztes

2021. máj. 15. 22:00
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
25 igen, teljesen rendben vagyunk.
2021. máj. 15. 22:17
 29/51 anonim ***** válasza:
65%

Én foglalt oldalról vagyok: felkeresett a pasi pont így, és leráztam.

(ja, ráadásul azóta ő is foglalt, és már kisgyerekes.. Meghagyom inkább a lehetőséget annak, akinek ehhez van gyomra, ha már önbecsülése nincsen. ;) )

2021. máj. 15. 23:33
 30/51 anonim ***** válasza:
78%

26-Os vagyok.

Annyiban változtatta meg a hozzáállásomat,hogy a végén kiderült,hogy végig lombikoztak,mivel nem volt még közös gyermek.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban és angolosan távoztam.

Persze akkor azt gondoltam belepusztulok a fájdalomba,de aztán mérlegeltem hogy vajon mennyire becsülne meg engem,ha a feleséget és a vágyott gyermeket ennyire nem...

2021. máj. 16. 00:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!