Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felbukkanna a volt szeretőtök sok idő után, mit lépnétek?
Mondjuk fél-1 év után
Volt már ilyen?
Mit reagáltál?
Éltél/Élnél a lehetőséggel, vagy már inkább nem?
Mi volt/lenne a döntésed oka?
Mindkét fél válasza érdekel:)
Én tettem ki. Előtte többször lelépett, majd visszajött, majd kitettem, visszajött. Most így már nem megy.
Nem tudom mit tennék, jelenleg fasorban sincs :)
De pont azért nem tudom mit tennék, mert lettek érzéseim
És szerintem neki is
És szétmarnánk egymást. Nem rajtam múlik
Kémia? Robbanásponton voltunk mindig. Működne-e? Ki tudja? Csak azt tudom, hogy első perctől kezdve természetes volt a közelében lenni.
De nem olyan ember aki itt szórakozik otthon meg amúgy heppi. Most játssza a kiváló férjet, tiszta szégyen. De van gyereke, őt félti, ezt értem.
Ez van, neki jó, nekem is.
Nem is tudom. Mindketten házasok vagyunk, csak szórakozásnak indult kötetlenül. Aztán alakultak érzések. Sokáig nyüstöltük egymást, végül megszakadt a kapcsolat, de nem rosszban váltunk el és így a legjobb. Nem bonyolítjuk egymás életét, szép emlék maradt.
Viszont eszméletlen volt a szex, így lehet nem hagynám ki... A régi kapcsolatunkat viszont már nem építeném vissza.
Mindketten házasok voltunk,azóta én már válófélben vagyok.Én vagyok a nő.
Ő nem mert kilépni,pedig a féltékenységtől,a sírásig,a szerelmes vagyok de nem merek kilepni szövegtől kezdve,volt minden.
Szerettem és az első perctől kezdve ott volt az a fura bizsergés kettőnk között,így biztos felzaklatna
ha újra látnám.
Érzelmileg már nem mennék bele,hogy ne fájjon annyira a lezárás.
2 évig tartott,rengetegszer szakitottunk,valamelyikünk mindig kereste a másikat...végül én zártam le,mert nem volt felvállalás.
26
Nagyon sajnálom, de tudd hogy ő a nagyobb vesztes
Én foglalt oldalról vagyok: felkeresett a pasi pont így, és leráztam.
(ja, ráadásul azóta ő is foglalt, és már kisgyerekes.. Meghagyom inkább a lehetőséget annak, akinek ehhez van gyomra, ha már önbecsülése nincsen. ;) )
26-Os vagyok.
Annyiban változtatta meg a hozzáállásomat,hogy a végén kiderült,hogy végig lombikoztak,mivel nem volt még közös gyermek.
Ez volt az utolsó csepp a pohárban és angolosan távoztam.
Persze akkor azt gondoltam belepusztulok a fájdalomba,de aztán mérlegeltem hogy vajon mennyire becsülne meg engem,ha a feleséget és a vágyott gyermeket ennyire nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!