Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felbukkanna a volt szeretőtök sok idő után, mit lépnétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk fél-1 év után
Volt már ilyen?
Mit reagáltál?
Éltél/Élnél a lehetőséggel, vagy már inkább nem?
Mi volt/lenne a döntésed oka?
Mindkét fél válasza érdekel:)
2021. máj. 15. 14:44
11/51 anonim válasza:
Sima szexet bevállalnék párszor, de semmi több.
12/51 anonim válasza:
Volt. Nekünk mindig szex a vége
13/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e foglalt oldalról is válasz :)
2021. máj. 15. 17:12
14/51 anonim válasza:
Örülnék ha újra észrevenne.
Borítanám miatta a kapcsolatomat. De erre nem igazán van esély.
38F
15/51 A kérdező kommentje:
14 Ő szakított? Miért nem keresed meg? Miért nem borítod nélküle?
2021. máj. 15. 18:16
16/51 anonim válasza:
15 mert gyáva féreg elválni az asszonytól,jobb ha van otthon aki mossa a szaros gatyáit. Meg ráfogja a gyerekre
18/51 anonim válasza:
Én szakítottam, mert azt hittem így lesz a legjobb, majd 2 héttel később nem bírtam és újra kerestem, de haragudott és nem foglalkozott velem. Azt hiszem ezt nem tudom jóvá tenni nála,bármennyire is akarom őt.
Talán tényleg gyávaságból vagyok még a házassagomban. Félek az újtól, nehezen tudok változtatni.
(14)
19/51 A kérdező kommentje:
Hát hajrá.Tudod ha tényleg boldogtalan vagy, egyedül is jobb. Lehet úgy még lenne esélyed. Én is haragszom valakire, és nem is fogadnám csak úgy vissza. De lenne az az út...
2021. máj. 15. 19:50
20/51 anonim válasza:
Kérdező. Vissza akar jönni a szeretőd hozzád? Te miért nem fogadod vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!