Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felbukkanna a volt szeretőtök sok idő után, mit lépnétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk fél-1 év után
Volt már ilyen?
Mit reagáltál?
Éltél/Élnél a lehetőséggel, vagy már inkább nem?
Mi volt/lenne a döntésed oka?
Mindkét fél válasza érdekel:)
2021. máj. 15. 14:44
1/51 anonim válasza:
Nem volt.
Örülnék neki ha nem haragban váltunk el.
Élnék a lehetőséggel ha jelenleg nincs komoly kapcsolatom.
Biztos jó volt együtt azért volt a szeretőm, és ha úgysincs senkim miért ne lehetne újra?
Férfihhh szemszög
2/51 anonim válasza:
Idén 5 ilyen csaj is megkeresett. Konkrétan ignoráltam őket. Ostoba az összes.
3/51 anonim válasza:
Feltartanám a középső ujjam, húzzon vissza a csodálatos házasságába és szenvedjen. :)
4/51 A kérdező kommentje:
3-as értette eddig, hogy mire kérdeztem 😂
Persze eszem nekem is ezt mondaná... Szívem sajnos mást
Egyébiránt értelek
2021. máj. 15. 15:07
5/51 anonim válasza:
3-as vagyok, ne emészd magad túl sokáig, ahány kapcsolat (akár szeretői is) annyiféle végetér, sajnos a szomorkodás nem spórolható meg, de évekig nem szabad senkire várni...
6/51 A kérdező kommentje:
5 Évekig eszemben sincs, ami azt illeti nem én fogom bánni évek múlva, hogy ugyanabban ülök. De köszi :)
2021. máj. 15. 15:11
7/51 anonim válasza:
Szeretem, de nem kapna esélyt! Éljen a feleségével, akit nem szeret, nem tisztel és gyáva volt szakítani vele.
8/51 A kérdező kommentje:
Mintha a saját gondolataimat olvasnám 😅
2021. máj. 15. 15:25
9/51 anonim válasza:
Adnék lehetőséget, ha bizonyítaná a cselekedeteivel hogy igazi férfi.
Egyébként nemet mondanék ismét, pedig vannak érzéseim felé.
10/51 A kérdező kommentje:
3-7-9 Nálatok megy a színészkedés otthon az illetőnél?
9 Én is valahogy így érzek
2021. máj. 15. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!