Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házasságodban a szex évek óta nem jó, és nem is lesz az miért ragaszkodsz hozzá?
Tehát nem átmenetileg, hanem mondjuk 5 éve már nincs normális szex köztetek meg semmi intim dolog, max néha, de az is olyan sötétben maszatolás. És másnál megtalálod.
Miért nem válsz és keresel magadnak olyan embert, akivel szexuálisan egy hullámhosszon vagytok?
Sokan írják itt, hogy csak ennyi hiányzik és ezt elég pótolni mástól. De ez nekem magas. Hát ha valakit szeretek, akkor szexelni is vele szeretnék, nem? Ez nem egy olyan dolog, hogy itt nem kapok cipőt, veszek ott, de azért ez a kedvenc ruházati boltom.
Nem furcsa, hogy valakinek mindegy hogy hol de legyen szex , de utána miért megy vissza ahhoz, akinél nincs szexuális kielégülés?
#17 vagyok.
Milyen stílus kritikán aluli kedves ? Elég alacsony az ingerküszöböd.
Rentgeteg szoros kötelék ( közös vállalkozás, gyerekek, hitel, szoros rokoni kapcsolatok) van köztünk 25 év alatt.
10 éve nincs szex.
3 barátnő ez idő alatt, a leghosszab 2,5 évet bírta.
Az utolsó nagyon megfogott,okos, vidám, szuper szex, de akkor sem mertem felállni.
Gyávaság, de nem merek kockáztatni.
9-es vagyok és a 13-as válaszodra reagálnék
Igen, ő tényleg egyben a legjobb barátom is, de mint írtam, ennél sokkal több. Mélyebbek az érzések és egy sima barátsággal nem is lehet összehasonlítani. Amúgy nálunk az intimitás megmaradt, napi szinten van ölelés, bújás, csók és kimutatjuk, hogy mennyire szeretjük a másikat. És nem csak úgy, mint egy barátot. A közös hülyéskedés is megvan, mint nálatok. A szex ugyan valóban eléggé lecsökkent, de minden egyes más dolog, ami nekem egy párkapcsolatban fontos, itt is van. Talán úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy a szenvedélyt felváltotta a meghittség.
Nem tökéletes ugyan, de így is nagyon jó és ezért nem keresek mást. Szerintem az, hogy már nincs meg úgy a szenvedély, még nem jelenti, hogy a kapcsolat rossz lenne és szakítani, válni kéne. Van ilyen is, olyan is.
Feltételezem, hogy több az, ahol inkább kényelemből vagy kényszerből maradnak, de egyáltalán nem csak ez a véglet létezik.
Ezért is írtam le a saját helyzetem, hogy hátha árnyalja kicsit a képet és valamennyire rávilágít, hogy ilyen is van, nem feltétlenül kell mindenkinek azt javasolni, hogy keressen mást, ha a szexuális életük már nem az igazi.
26 Értelek. De a ti kapcsolatotokban akkor is látom még a szerelmet, még ha nem is lobog ezerrel mindig :) Lehet nektek csak egy kis plusz kéne.
Én egyébként tök mindegy kinek mit tanácsolok, ki-ki döntse el maga mit szeretne.
De lássuk be, azért amiről én beszéltem házasság nem olyan, mint a tiéd most.
Persze, én is értelek, csak mostanában ez már nem az első ilyen kiírás volt, hogy mégis mi értelme van egy olyan kapcsolatnak, ahol már ritka a szex, az olyan már csak langyos pocsolya lehet stb. Ezekkel pedig a saját példám miatt sem értek egyet, de feleslegesen sose áltam le vitázni. Viszont mivel te értelmesnek tűntél a kommentjeid alapján, nem olyannak aki nem képes más nézőpontot is megérteni, így itt kikívánkozott belőlem ez :)
Amúgy nem tudnám megmondani, hogy ez még szerelem-e vagy csak erős szeretet. Nehéz definiálni, hogy mi is számít szerelemnek. Az elején, mikor még van tűz, rózsaszín köd és pillangók, még egyértelmű, de utána már nem annyira.
Hát tényleg mi értelme van? Nem én fogalmaztam meg, de amikor egy ilyenben bennelévő maga mondja, hogy langyos és unalmas és fásult, elhidegült stb. Hát ott azért én kevés intimitást képezelek el.
Inkább arra szerettem volna itt kérdezni, hogy ha már ide jut az ember és neki igenis fontos hogy legyen több minőségi idő és igenis több szex és ezt nem kapja meg huzamosabb ideig, miért nem vált? Mi értelme évekig visszafogni magunkat. Ettől csak frusztrált leszel.
"Amúgy nem tudnám megmondani, hogy ez még szerelem-e vagy csak erős szeretet " Hát pl ha a párod kicsípi magát és összeugrik a gyomrod még a gyönyörtől és fülig ér a szád tőle, akkor igen :)
Ha már ennyire rossz a helyzet és nem csak egy hullámvölgy, hanem tartósan boldogtalan benne, akkor szerintem is jobb lenne váltani. De ennél meg nem is maga a szex a lényeg, hanem az, hogy elégedetlen a kapcsolatával és ő is tudja, hogy nem akar már ebben lenni, csak vagy nem mer vagy nem tud kilépni belőle.
Szóval ilyen esetben én is egyetértek veled, jobb döntés lenne véget vetni neki. A boldogtalan kapcsolatnál az egyedüllét is jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!