Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hányszor érdemes új esélyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor érdemes új esélyt, tiszta lapot adni annak, aki már többször hosszabb viszonyokat kezdett?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennél elsősorban kíváncsi. Olvasgattam a kérdéseket és több helyen láttam, hogy írják, hogy ha az újdonság varázsa, az izgalom miatt mennek félre, attól még minket szeretnek.

Köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 13. 14:30
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem az újdonság varázsa miatt? Akkor mégis mi miatt?
2021. máj. 25. 11:50
 32/48 anonim ***** válasza:
84%
Mert egyedül kevés vagy neki és egy nagyon jellemtelen ember. Sajnálom, nem rosszindulatból írom.
2021. máj. 25. 11:53
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

#30 Félig egyetértek :D

Sokan gondolják, hogy csak az újdonság varázsa, holott egyszerűen a megcsaló fél sokszor évekig érzelmileg el van hanyagolva.

De nem hinném hogy minden kapcsolat így végezné.

Ritka de vannak jól működő házasságok. Csak a megcsaltnak is bele kellett volna tennie.

Esetek javarészében ugyanúgy nem érdekli a másik fél, csak mikor már megtörtént a megcsalás. És akkor meg jön a sértettség.

De ilyenkor meg már legtöbbször kuka a kapcsolat és nem csak a megcsalás miatt, hanem már jóval előtte az volt, csak nem figyeltek egymásra. Csak úgy elvoltak egymás mellett. És a megcsalásnál jönnek rá, hogy ennek annyi. Egy alkalmas is lehet végzetes, de ahol már hosszú ideje egy bizonyos szerető van, hogy érzésekről beszélünk, szóval ott már pláne annyi

2021. máj. 25. 12:11
 34/48 anonim ***** válasza:
25%
32 Miért lenne jellemtelen? Nem lehetséges véletlenül, hogy egy rossz házasságban két fél a hibás?
2021. máj. 25. 12:11
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha hibás a nő, ha nem: SOROZATOS megcsalásról beszélünk, ráadásul lazán letagadja (lsd korábbi kérdések) és hagyja, hogy a felesége beleőrüljön a helyzetbe (lásd BÁRMELYIK kérdése, teljtsen szét van csúszva). Ez nem jellem.
2021. máj. 25. 12:20
 36/48 anonim ***** válasza:
És a nő? Hogy tud róla? Felnőtt emberként, vajon mi tartja a kapcsolatban?
2021. máj. 25. 12:23
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
IAz írásaiból annyi derül ki, hogy ismerősök mutogatnak neki bizonyítékokat, ill páran látták a férjét más nőkkel. Azt, hogy miért marad, csak ő tudhatja, számomra felfoghatatlan. Szerintem teljes tagadásban él a kapcsolatát illetően és durva obszesszív tüneteket produkál: két éve folyamatosan (napi szinten!) mantrázza ezeket a kérdéseket és mindenáron, körme szakadtáig igazolást akar kicsikarni a válaszokból, de nem kap, így folytatja. Szerintem már jó ideje disszociatív zavar alakult ki nála. Mindezek fényében, szerinted milyen ember hagyja így szétesni a társát - akárki is tehet a rossz kapcsolatról?
2021. máj. 25. 12:40
 38/48 anonim ***** válasza:

Nincs időm összevadászni a kérdéseit, de hidd el, hogy rengeteg, pontosan ugyanilyen és egymas után olvasva nagyon ijesztő kórkép körvonalazódik. Nehéz eldönteni, hogy valós személy-e, vagy moderátor, aki így pörgeti az oldalt...

Ha valós, akkor az övé a legdurvább mentális downward spiral, amit vala láttam, pedig sokat foglalkoztam pszichológiával.

2021. máj. 25. 12:45
 39/48 anonim ***** válasza:
*valaha
2021. máj. 25. 12:46
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ő volt, aki megpróbálta megmagyarázni, hogy akkor is a feleség az első, őt szeretik, ha rommá van csalva? Mert senki nem hagyja el a szeretőért az asszonyt? Mert ha igen, akkor szegénynek pszichológus kéne
2021. máj. 25. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!