Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hányszor érdemes új esélyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor érdemes új esélyt, tiszta lapot adni annak, aki már többször hosszabb viszonyokat kezdett?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennél elsősorban kíváncsi. Olvasgattam a kérdéseket és több helyen láttam, hogy írják, hogy ha az újdonság varázsa, az izgalom miatt mennek félre, attól még minket szeretnek.

Köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 13. 14:30
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
1 új esélyt sem érdemel!
2021. máj. 13. 18:03
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
A válasz egyértelmű, egyszer sem. Ha egyszer megbocsátod onnantól kezdve áldásodat adtad az összes többire, egy olyan kapcarongyot aki saját magát nem tiszteli azt más sem fogja soha tisztelni. Nincs az a szerelem a világon amiért akár egy viszonyt értelme lenne eltűrni.
2021. máj. 13. 18:52
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Keresőbe beírod a kukcs szavakat és kapsz egy rakás korábbi topikot, választ.

A félrelépő csak magát szereti, senki mást.

Az önbecsülés nélküli nő meg mos, főz rá, míg a másik élvezkedik.

Így többször kell őket elenegdni,hogy jól érezzék magukat!

2021. máj. 13. 19:21
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is lesz viszonya, hiszen megteheti, mert hagyod, hogy dugjon mást.

Ennyi. De ha neked jó, hogy azzal a szájjal csókol, amivel egyórával előtte még Gizit nyalta...

2021. máj. 13. 21:21
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

"Aki azt írja nullaszor kérem kifejtené?"

Mit kell ezen kifejteni?

2021. máj. 13. 22:27
 16/48 A kérdező kommentje:
Például azt, hogy tapasztalatból írják vagy eleve elvetik az új esély lehetőségét
2021. máj. 13. 23:09
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

#16 kérdező.

Ne viccelj már. Milyen tapasztalatokat vársz? Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de a mai világban már egy 16 eves is tisztában van azzal, hogy aki egyszer megcsalt, megfog többször is.

Én 8 évig voltam együtt a párommal, nem egyszer csaltam meg. Hidd el, aki megcsalja a párját, annak valami hiányzik, és megfogja tenni újra és újra mert nem szereti eléggé, ez köztudott.

2021. máj. 13. 23:32
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból?

Az emberek többsége nem gyűjt tapasztalatokat arról,hogy milyen érzés újra meg újra elárulva lenni.

Van olyan szitu,amikor egyszer esetleg jár egy esély.

Ez sem fér bele mindenkinek,de van ilyen.

Nálatok milyen újdonság hiányzik,

fiatalon,friss házasként??

2021. máj. 14. 12:08
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

17!! Végre, végre valaki aki be is meri vallani

"Én 8 évig voltam együtt a párommal, nem egyszer csaltam meg. Hidd el, aki megcsalja a párját, annak valami hiányzik, és megfogja tenni újra és újra mert nem szereti eléggé, ez köztudott."

Egyszerű a képlet: szeretem, nem csalok,-csalok, nem szeretem.

Tudod kik jönnek ilyen dumával hogy a párjukat szeretik de közben félredugnak? Pont azok akik félnek attól, hogy nem lesz fix pont az életükben. Mert egyedül élni képtelenek lennének, mert milyen jó volt hogy ő mindent elnézett és még képesek is ezt ilyen romantikus köntösbe tenni: párom elején haragudott majd arra kért ne tudjon róla" aztaaa ez aztán a szerelem. hát ki nem vágyik ilyenre???

Kérdező, tényleg többször kérdezted. Engedd el. Tök mindegy, hogy sorozatosan csal-e, vagy csak egyszer x év után, de ott hosszabb viszonyban, mert így sem úgy sem szeret téged.

De legalább a második esetben elmondhatod, hogy lettek érzései, nem egy nárcisztikus emberrel éltél.

Ennyi

2021. máj. 14. 12:18
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
100-szor is érdemes új esélyt adni.
2021. máj. 15. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!