Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor érdemes új esélyt, tiszta lapot adni annak, aki már többször hosszabb viszonyokat kezdett?
Tapasztalatokra lennél elsősorban kíváncsi. Olvasgattam a kérdéseket és több helyen láttam, hogy írják, hogy ha az újdonság varázsa, az izgalom miatt mennek félre, attól még minket szeretnek.
Köszönöm a válaszokat!
Fejtsd már ki légyszi, mert nem fogja érteni!
A megcsalás sorozatos döntések eredménye, nem úgy történik, hogy valaki véletlenül ráül egy péniszre, vagy arra ébred valamelyik nő ül rajta, hanem neki erre volt igénye, flörtölt, udvarolt, rászánta az időt, energiát, amit akár a párjára is tehette volna.
Ráadásul párjának hazudik, hárít, sunnyog, mindez több viszony esetén hónapokon, éveken át. Hogyan lehet valakivel komoly kapcsolatban lenni, ha nem megbízható?
Éppen ezért, nekem egy megcsalás se fér bele, hiszen eljátszotta a bizalmam, többször, hosszú időn át, már emberszámba se vesz, 0 empátia, csak a saját kielégülése a fontos.
Kérdésedből kiindulva szerinted ez nem nagy ügy és meg akarsz bocsátani. Te életed, ha nem zavar, hogy párod nem megbízható és folyamatosan megcsal, akkor tűrd el, neked kell együtt élni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!