Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki többször is félrelépett az sosem változik meg?
Van egy srác akivel pár hónapja talizgatunk. Volt még neki barátnője, úgy talizgattunk, de nem szerette csak nem tudta kidobni. Azt mondta bonyolult a kapcsolatuk.
Előtte is voltak neki ilyen kilengései többször is.
De most azt mondja komolyan gondolja velem. És szakított vele a hétvégén.
Nekem mivel szingli vagyok teljesen mindegy, jól elvagyok vele. Kezdek többet érezni viszont iránta.
Így hogy most összejöttünk nem akarom hogy mellettem is legyen neki más.
Azonban mindenki szerint az ilyen ember nem változik meg.
Szerintetek? Mire figyeljek?
Mondjuk arra, hogy még most zárd rövidre vele ezt az egészet.
,,Így hogy most összejöttünk nem akarom hogy mellettem is legyen neki más." - nyugodj meg, lesz neki. Ne kergess hiú ábrándokat. És ne feljtsd el, hogy hónapokig csak második voltál. Ha olyan fontos lettél volna, egyből otthagyta volna a barátnőjét.
Ezeket a panaszkodó, akkor a magát nagyon erősnek valló,továbbá a nehéz elengedni a másikat érzelgős csavokat szerintem el kell kerulni. Nekem egy jó barátom ilyen régi barátság kedvelem de örökké másik nő, össze vissza mndenkivel , mindenhol áldozat de O ezt is kibirja, az egész párkapcsolati módon nevetséges.
De ha csak szexre kell akkor azzal nincs gond.
Konkrétan van ismerteségi körömben olyan házaspár, ahol az egyik fél a másiknak szeretője volt. És igencsak szépen élnek
Itt is sok (férfi!) leírja, ha megkérdezed, vagy olvasod, hogy a szeretőjükbe szerettek, volt aki tudott válni, azóta is -sokan tízenéve-együtt vannak.
Egy megcsalásnak oka van. Most is azt mondom hogy a hűség kapocslatfüggő. Vannak persze akinek ez hobbi őket én is megvetem, de sokam szar kapcsolatban élnek és egyszerűen az anyagi függőség miatt, vagy közös gyerek miatt nem tudnak, vagy csak jóval később válni.
Semmi sem fekete-fehér. Én bizalmat szavaznék. Mint embert, neked kell ismerned. Kérdés, hogy eddig miért csalta mással és miért nem szakított vele. Kényelemből? Mert akkor ő tényleg ilyen jellem.
De ha egy jó embert ismertél meg benne, aki megérdemli a bizalmadat, add meg.
Most eldobod, mivel leszel előrébb? Ha simán úgy ismerkedtetek volna is ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy megcsal, pedig eddig még senkit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!