Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki többször is félrelépett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki többször is félrelépett az sosem változik meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel pár hónapja talizgatunk. Volt még neki barátnője, úgy talizgattunk, de nem szerette csak nem tudta kidobni. Azt mondta bonyolult a kapcsolatuk.

Előtte is voltak neki ilyen kilengései többször is.

De most azt mondja komolyan gondolja velem. És szakított vele a hétvégén.

Nekem mivel szingli vagyok teljesen mindegy, jól elvagyok vele. Kezdek többet érezni viszont iránta.

Így hogy most összejöttünk nem akarom hogy mellettem is legyen neki más.

Azonban mindenki szerint az ilyen ember nem változik meg.

Szerintetek? Mire figyeljek?

2021. máj. 4. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aztán majd nem tudod kidobni, ha felszáll a rózsaszín köd, mert szegényke nem tud hova menni. Tényleg ilyen naiv vagy? Hány évesek vagytok?
2021. máj. 4. 19:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazából nem gondolom hogy ide költözne. De a kérdés nem igazán erre irányult.

23 évesek vagyunk

2021. máj. 4. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!