Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugyanazt az embert többször megcsalta már a párja képes lehet amellett a személy mellett leállni vagy ez csak ígérgetés?
Nekem nem konkrétan ez volt, de egyik exem... hát hirhedt csajozó volt. Ha volt kapcsolata az sem volt szent neki, mellette csalta a barátnőit. Pont engem szédített az exe mellett, 8gy ismertem meg. Nálam kapcsolatban lévők kizárva ismerkedéskor, esélye sem volt neki. De teljesen rám kattant, végül a barátnőjével is szakított miattam és hónapokig csak nekem udvarolt.
Nagy nehezen beadtam a derekam, és jártunk. Majdnem kitartott egy évig a kapcsolat, de nem tudta megtagadni a vérét, így mikor már láttam a jeleket, hogy nem vagyok érdekes neki, akkor el is búcsúztunk egymással. Az egyetlen dolog amit fel tudok mutatni, hogy engem nem csalt meg, de azért mert időben kiléptem a kapcsolatból.
Szerintem kutyából nem lesz szalonna. Ha már hinni szeretnél valamiben, akkor kezdj el inkább lottózzni.
Én a szerető vagyok. Az elmúlt 10 évben csalja a feleségét, én a 4.vagyok.
Lebuktunk, most csönd van, otthon ül.
Nem szakítottunk, várjuk a megfelelő időpontot, hogy ismét találkozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!