Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű, hogy aki egyszer megcsalta a párját, az többször is meg fogja csalni, az összes többi párját is?
#4! Azért, mert ha valaki előre tudná, hogy rosszul választ, akkor nem őt választaná😉 Azért csaltam meg, akit nem szerettem, mert nem éreztem, hogy párkapcsolatban élek. Én nem szerettem őt, és azt se éreztem, hogy ő szeret engem. Mit érdekli őt, ha nem is szeret? Fel se merült, hogy fájhatna neki. Engem meg mit érdekelne, ha valójában szingli vagyok, csak van egy lakótársam? Nem kerestem pasit, ahogy amúgy szingliként se szoktam. De épp akkor jött valaki, amikor még elméletben volt párom. Mit kellett volna csinálnom? Nála laktam. Tudtam, hogy nem szeretem és le fogom zárni, ezért tettem is lépéseket. Ha viszont akkor, amikor találkoztam a potenciális szeretővel, megmondom otthon, akkor, aznap már alhatok az utcán. Ehhez pont nem volt kedvem. Vagy mondanám egy idegennek, akivel amúgy potenciálisan boldog lehetnék, hogy bocs, de még van egy lakótársam, addig várjál már rám? Találkozni nem fogok, de azért nehogy valaki mással ismerkedj, stip-stop, le vagy foglalva? Baromira nem életszerű, így volt egy "átfutási idő", amíg rendeztem a dolgaimat és megszabadultam az előzőtől.(Végül mégis hirtelen történt, egyik percről a másikra, mivel megütött.)
Nos, ha szeretem a párom, sose csalom meg, mivel a fentiek egyike se áll fent. Eleve nem érzem magam szingliknek, észre se veszek mást. Nem okoznék neki fájdalmat se, mert szeretem, és mivel ő is szeret, nyilván fájna neki.
#5! A többség nem úgy érti, ahogy írod. Amit te írsz, az logikus, de az, hogy aki csalt, mást is csalna, a fentiek alapján én se értem. Nem tudom, miért feltételezik.
#7 Azért mert a csalás jellem kérdése. Ha te elültél egy langyos kapcsolatban, a te felelősséged. De ha a másikban is így éreznéd magad, ugyanúgy csalnál.
Én is egy kiégett házasságban vegetáltam sokáig, de eszembe sem jutott holmi potenciális partnerekkel hetyegni. Amikor nem bírtam már tovább, elváltam. A csalás nálam egyszerűen nem fér bele és nem lennék olyan férfivel aki megcsalta miattam a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!