Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű, hogy aki egyszer megcsalta a párját, az többször is meg fogja csalni, az összes többi párját is?
Pont , ahogy 5-ös írta. Mást azért nem csaltál meg, mert működött a kapcsolat. Ott ahol csaltál nem. Okkal lett vége. Ha együtt maradtok, pl. mert házas vagy és nem tudsz válni, akkor jött volna még ilyen, az száz.
Csak a frusztrált nők próbálják bebeszélni maguknak, hogy ha valaki félremegy, akkor ha egyszeri, akkor megbocsájtható (akár) ha meg hosszú volt, akkor ha a kedves nejét választotta, tutira azért mert őt szereti.aham :D nézz szét, hány trágya házasság működik így. Ott, ahol működik a szerelem és nem úgy, hogy "minden jó....kivéve a szex" hanem ott, ahol minden, ott nincs csalás.
Ennyi.
8. Hány gyereked is van? Nő vagy talán? Közös lakás, hitel esetleg?
Bizonyára egy hős vagy, de legtöbb embert ezek tartják egy rossz házasságban.
#11! Igen, de pont ugyanezt mondom! Aki egy kapcsolatban félrelép, az megint félre fog, mert nem a jelleme hibás, hanem a kapcsolata. Nyilván jött volna még, de nem adok rá esélyt, mivel nincs olyan, hogy nem tudok válni. Ha sz.r a kapcsolat, akkor válok. Mivel azonban egy válás nem egy perc alatt történik, lehet, hogy megelőzi egy megcsalás, mert ha pont azokban a hetekben/hónapokban jön valaki, akivel boldog lehetek, akkor nem fogom eldobni azért, mert papíron még nem vagyok független, mert érzelmileg az vagyok! De jó kapcsolatban ettől még soha nem lépnék félre, mint ahogy nem is léptem.
Azt meg soha nem gondolnám, hogy azért marad valaki a párjával megcsalás után, mert őt szereti. Pont az ellenkezőjét gondolom. Gyáva lépni és fontosabb a vagyon/megszokás, vagy egyéb hülyeségek. Soha nem szeretetből marad.
A 11-es és a 12-es válaszát rakd össze, és ott a megoldás.
Ahol már megcsalás történt az alapból egy sz-r kapcsolat, ha kiderül hiába ígérget a megcsaló megcsalja ugyanúgy másokkal is.
Miért?
Mert bármilyen szar is a kapcsolat, ott a vagyon / hitel, gyerekek, és sokan nem mernek kockáztatni, nem önállók.
Sok megcsaló mondja azt, hogy például: 40 évesen kezdjek mindent előről?
Már hova vállaljak be újabb gyereket? Ki tudja fel-e tudom már nevelni, meg-e érem?
A hitel mellé, vegyek fel még 1 hitelt, hogy közös ház legyen újra? + ott a gyerektartás és a többi fizetnivaló. Ki sem jönnék a fizumból.
Inkább maradok a jelenlegi helyzetben, hisz ha nem is passzolunk, ott vannak a gyerekek, mindig rend van otthon, van kaja főzve mire hazaérek, a ruháim tiszták, titokban meg úgy is élhetem az életem, ha kiderül meg azt mondom, hogy semmit sem jelentett a dolog, hisz téged szeretlek stb.
Ez az átlag kapcsolat akörnyezetemben is.
#14! Tudom, van aki a "gyerek miatt". Én ezt nem tudom elképzelni, mert meggyőződésem, hogy nem jó a gyereknek. Lehet, hogy férfi vagy, és nem szeretnél elszakadni a gyerektől, de az se a gyerek miatt van, hanem magad miatt. Minden gyereknek jobb egy békés válás, mint egy békétlen kapcsolat. Sok felnőttet ismerek, aki "miatt" együtt maradtak a szülei és mind azt mondja, hogy jobb lett volna, ha elválnak. Ha nekem abban a kapcsolatomban lett volna gyerek, még többet teszek a különválásért, mint magamért, mert eszembe nem jutna ilyen szörnyű párkapcsolati mintát adni a gyerekemnek. Pedig szinte soha nem veszekedtünk, kívülről teljesen normális párnak látszódtunk.
#15! Pont azért, mert a válás után a férfi és a nő általában más élethelyzetbe kerül, a férfiak inkább tartanak fent szeretői kapcsolatot, és maradnak, a nők inkább válnak. De nem mindenkire igaz, mielőtt általánosítással vádolnátok.
Nem, nem azért maradnak mert a gyereknek így a jobb. Ezt nők mondják, mert nem bírnak egyedül lenni.
Férfi nővel gyerek miatt azért marad, mert simán kirugdossa válás után a gyerek életéből. Lehet jönni olyannal, hogy nincs joga, meg láthatás meg ilyenek, de hidd el lehet szemétkedni.
Szóval nem a gyerek java miatt, mert én is úgy látom, hogy neki jobb lenne, sőt egy idő után úgyis ez fog jönni, de egy apa ragaszkodik a gyerekéhez
"Nő se változik akkorát"
de még mekkorát :D
hogy ne már, főleg egy sértett ember!
Ezt a meg kéne nézni kivel vállal gyereket meg el kéne már engedni. Senki sem azért házasodik, mert úgy gondolja, hogy ilyen lehet. De lehet
Nézd meg szüleid, nagyszüleid, ha ott volt válás, mert bizony, álomkapcsolatból is lehet rémálom.
És egyetértek, gyereket kell nézni, és nekik jobb egy elvált pár, mint egy együtt utálkozó. Csakhogy sok házasságban nincs felszínen , vagy napi szinten a vita. Csak nem boldogok. Vagy az egyik fél az, és főleg pl nőknél idővel elég kevesebb együttlét, míg a férfinak nem . És ez egy idő után sok minden mást is megöl. Persze ez csak egy példa, de sokan előszeretettel kicsinylik le ennek a jelentőségét.
És ha két fél csak úgy él egymás mellett, abból lehet, hogy a gyerek nem is érez semmit. Én ismerek ilyet is. Meg nem mondanád, hogy a férfi már félig ki van herélve, de úgy van ám. Szép család, csak aki ismeri az egyiket tudja, hogy milyen élete van. Ott, legbelül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!