Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért törvényszerű, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű, hogy aki egyszer megcsalta a párját, az többször is meg fogja csalni, az összes többi párját is?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne, honnan jön ez az elképesztő általánosítás. Én pl. magamból indulok ki, egyszer csaltam meg az egyik exemet, végül nem emiatt lett vége, de hónapokig tartott, nem voltam büszke magamra, így alakult. Azóta már két kapcsolatom volt, egyiket sem csaltam meg, pedig lett volna lehetőség rá. Jelenlegi kapcsolatomban boldogabb vagyok, mint valaha, már több éve, eszembe nem jutna megcsalni. Ti hogy vagytok ezzel?
2021. márc. 1. 15:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 Én vagyok a nyolcas, igen gyerek és közös ház, mégis elváltam amikor már menthetetlen volt. És nő vagyok, de nem tudom, ez hogy jön ide. A házat eladtuk és feleztük, annak ellenére hogy nekem az örökségem bele volt forgatva, csak ugye ez nem volt lepapírozva. A mesebeli "nő mindent visz" nem működött nálunk, fordítva a volt férjem járt jól anyagilag. A gyerekkel azóta is annyit törődik, mint előtte. A lehetőség adott, én sosem akadályozom meg a kapcsolattartást.
2021. márc. 2. 06:41
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Olyan gyerek voltam, akinek a szülei cseppet se szerették egymást, mégse váltak el.

Ennek fényében kérdezem: miért lenne jó a gyereknek együtt ücsörögni a langyosf0sban?

2021. márc. 2. 11:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Itt van a te példád. Neked valami nem volt kóser, ezért félrementél. Ha ilyen személyiség nem tapasztal rosszat, miért menne félre?
2021. márc. 3. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!