Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van aki családosként a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki családosként a szeretőjét választotta?

Figyelt kérdés

Tehát házasság , gyerek mellől álltál fel?

Megbántad? Vagy sikerült?

Nehéz volt?

Próbáltad még előtte megmenteni a házasságod?

Mennyi ideig őrlődtél?

2021. máj. 13. 11:42
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Minősíthetetlen, mikor valaki komolyan be akarja adagolni, hogy megvolt álmai nője, és csak véletlenül csalta meg, totál elkábítva hagyta el, és mikor rájött, hogy nem jön össze a másik, akkor eszmélt, hogy jéé tényleg, ő végig a párjába volt szerelmes.

No ezt nem veszi be a gyomrom. Igen, feltettem egy kérdést, de van saját véleményem is.

Legyen kedves és akinek tetszik ez a mentalitás, keressen ilyen párt. Ti mit szólnátok ha hallanátok az exe történetét? Hogy leírná, hogy hogy vágta át a párja és hogy csalta meg, és hogy hogy lépett le tőle majd próbálta visszakönyörgni magát? Ti erre azt írnátok, hogy ja persze higgyj neki, tuti téged szeret és milyen gerinces.

Hát könyörgöm üvölt róla, hogy azért bánta meg csak, mert nem talált jobbat. Ha összejön a másik vissza se néz.

Szóval igen, egy kérdést tettem fel, nem kötekedni jöttem, de ez nagyon kihozott a sodromból

2021. máj. 14. 19:21
 32/43 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, megkínálhatlak egy csésze finom citromfű teával? 🍵
2021. máj. 14. 20:20
 33/43 A kérdező kommentje:
Meg, köszönöm, szeretem a forró teát
2021. máj. 14. 20:26
 34/43 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, miért nem tudod elfogadni, hogy mindenki másképpen érez. Van aki egy életre megbánta, van aki vissza sem fordul. De te nem voltál az ő bőrükben.

Igazuk van, ne akard megmondani ki hogyan érez. Feltettél egy kérdést, de nem tetszenek a válaszok. Vagy csak azt szeretted volna hallani, hogy mindenki aki elhagyta a családját, az megtalálta a boldogságot? Nem mindenki lesz maradéktalanul boldog a szeretővel, főleg, ha jobban kiismeri. Ha úgy lenne, akkor nagyobb százalékban lépnének le, csapot-papot hátrahagyva. Igenis vannak akik mérlegelnek, és nemcsak ilyen helyzetben, hanem egész életükben. Ez olyan nagy bűn?

Én vagyok a megcsalt fél, nem tudtam megbocsájtani, elváltam, de sohasem fogom elfelejteni azokat a szép pillanatokat amikor szerettük egymást. Ezek az én emlékeim fognak maradni, Tudom, hogy szeretett és elgyöngült, de ne te akard megmondani, hogy akár az exem, akár én hogyan érzünk vagy éreztünk egymás iránt. Azért lett az exem, mert elárulta a kapcsolatunkat, nem azért mert nem szerettük egymást. Ilyen is van, mégha a te szemedben nem létezik ilyen fajta szeretet.

2021. máj. 14. 20:49
 35/43 A kérdező kommentje:

Továbbra is: aki gátlástalanul megcsalja a párját, majd el is válik, az ment volna, mint a szél :D Mindjárt elhiszem, hogy szegényt becsapták. Mint aki két éves.

No hagyjuk. Te se mondd meg, hogy nekem mi legyen a véleményem. Ezen a történeten csak röhögni lehet kínodban, hogy valaki felnőtt ember lévén miután elvált egy másik nőért utána el akarja hitetni, hogy ő tulajdonképpen szerelmes volt...

Igen, elhiszem, hogy megbánta. Mert nem talált jobbat. Ezért, nem a fenenagy szerelme miatt. Szóval felesleges az oktatás, mert vicc ez a történet.

"Vagy csak azt szeretted volna hallani, hogy mindenki aki elhagyta a családját, az megtalálta a boldogságot?" whas? Ez most hogy jött ide? Te tudsz szöveget értelmezni? Neked úgy tünt, hogy az a bajom, hogy nem lett boldog a szeretővel? Neked ez jött le a dühömből? Még véletlenül sem az, hogy szerencsétlen feleségét mai napig hülyítené? Jó :D oké

"Tudom, hogy szeretett és elgyöngült" El hát :D Persze, hogy szeretett. De még hogy. Főleg mikor mást dugott :) Dehát miért is hagytad akkor el? Ez persze költői kérdés volt ;)

2021. máj. 14. 21:06
 36/43 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, de látod milyen jó hatása volt a teának? Már rögtön nem is idegeskedsz hanem nevetsz :)
2021. máj. 14. 21:20
 37/43 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon dühös vagy valamiért, de nem te vagy a feleség, az már lejött nekem.
2021. máj. 14. 21:21
 38/43 A kérdező kommentje:

36 Igazad lehet :)

37 Tippelhetsz, de egyik sem :) Válassz kedvedre ;)

2021. máj. 14. 21:23
 39/43 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező. Nem tudom, hogy te melyik oldalon állhatsz a saját történetedben, de egy végtelenül megkeseredett ember lehetsz.

Illetve nem lehetsz valami okos hogyha minden emberre rá akarod azt húzni, hogy márpedig aki megcsalta a párját az nem is szerethette, csak nem talált jobbat.

Ne haragudj, de neked van még mit fejlődni, és meg kellene érteni azt hogy az emberek különbözőek így az érzelmeik is meg a tetteik is különböznek, még ha te külső szemmel úgy is látod.

2021. máj. 14. 22:17
 40/43 A kérdező kommentje:

39 Majd ha sikerült azt a sztorit értelmezned, amin kiakadtam, gyere vissza. Köszöntem

Egyébiránt, ha szerinted meg az teljesen oké volt, akkor hasonló jókat neked :)

És nem, nem vagyok megkeseredett. Miért lennék? Mert elítélek valakit aki megcsalta a párját? Érdekes értékrended lehet.

2021. máj. 14. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!