Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Gyerekekkel, családosként...

Gyerekekkel, családosként tényleg lehetetlen albérletet találni?

Figyelt kérdés

Felmondták a szerződésünket, költözni kell. Iskolakezdés előtt 2 nappal tudtuk meg, hó végéig van határidő.

Évközbeni iskolaváltás nélkül nem fogjuk megúszni, ez így már biztos, de még a 3 szobás lakásokat is úgy hirdetik, hogy max 2 főnek, vagy gyerek nélkül. Volt, ahol csak telefonba mondták, hogy gyerek nem...

Aki hasonló helyzetben keresett, mennyire volt nehéz a dolog? Mennyi idő alatt sikerült?

(Ahogy nézem, jelenleg kiadó lakások is alig vannak, nemhogy még megfelelő, de ebbe most bele se megyek...)

2019. szept. 7. 16:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
5%
Biztos vagyok benne hogy Ózdon és környékén találsz albérletet gyerekkel is.
2019. szept. 7. 16:32
 2/22 anonim ***** válasza:
12%
Kínálj több pénzt, mint ami az ár, biztos vagyok benne, hogy így máris lesz kiadó.
2019. szept. 7. 16:32
 3/22 A kérdező kommentje:

#1 Azért mindennek van határa. Nem írtam helyet, nem Budapestben gondolkodunk, de fehér emberként nem érzem, hogy Ózdon lenne a helyünk...

#2 Gondoltunk rá, de a legutolsó pl arra hivatkozott, hogy most lett felujítva, és így nem... Akkor valószínűleg 10ezerrel többért is féltené, annál többért meg már nem érné meg.

2019. szept. 7. 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
AZért annak is van határa hogy nem írod le hogy hol akarsz menni.
2019. szept. 7. 16:45
 5/22 A kérdező kommentje:
Mert nincs konkrét kikötése, Pest megyét határoló megyék székhelyeit, nagyobb városait néztem. (Esztergom, Tatabánya, Dunaújváros, Szolnok, Kecskemét pl...)
2019. szept. 7. 16:52
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
Béreljetek egy kicsi, kertes házat. SOK esetben olcsóbb, mint a lakás.
2019. szept. 7. 16:56
 7/22 A kérdező kommentje:
Az sem lenne gond (élhető helyen), de ahányat láttam, mindre azt írták, munkásoknak, vagy olyan kicsik, hogy másfél szoba. Őszintén megmondom, kb 95ezer max (+ rezsi), amit tudnánk fizetni érte, és az a legidegesítőbb az egészben, hogy 1 hónapja pl még volt egy csomó 80-85ért, ha akkor találja ki a tulaj, nem is lett volna gond (szeptemberben rögtön tudta volna a gyerek új helyen kezdeni a sulit), most hogy mennünk kell, meg szinte semmi, ha esetleg mégis, akkor gyerek, állat kizárva...
2019. szept. 7. 17:11
 8/22 anonim ***** válasza:
70%

Jó pénzért mindent lehet találni.

Kevés pénzért pedig az egyedülálló, gyermektelen ember se kap lakást, de még albérletet se. Ingatlanlufi van.

2019. szept. 7. 17:24
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
“Mert nincs konkrét kikötése, Pest megyét határoló megyék székhelyeit, nagyobb városait néztem. (Esztergom, Tatabánya, Dunaújváros, Szolnok, Kecskemét pl...)”....ööö, ti nem dolgoztok?
2019. szept. 7. 17:31
 10/22 A kérdező kommentje:
Dehogynem, valamiből élni kell. Csak nem vagyunk helyhez kötve.
2019. szept. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!