Gyerekekkel, családosként tényleg lehetetlen albérletet találni?
Felmondták a szerződésünket, költözni kell. Iskolakezdés előtt 2 nappal tudtuk meg, hó végéig van határidő.
Évközbeni iskolaváltás nélkül nem fogjuk megúszni, ez így már biztos, de még a 3 szobás lakásokat is úgy hirdetik, hogy max 2 főnek, vagy gyerek nélkül. Volt, ahol csak telefonba mondták, hogy gyerek nem...
Aki hasonló helyzetben keresett, mennyire volt nehéz a dolog? Mennyi idő alatt sikerült?
(Ahogy nézem, jelenleg kiadó lakások is alig vannak, nemhogy még megfelelő, de ebbe most bele se megyek...)
Láttam ilyen hirdetéseket, 3 szobás lakások, házak, 2 fő kikötéssel. Érteni nem értem (még akkor sem, ha 3 felnőtt menne, vagy tizenéves gyerek, az, miért baj, és most nem is hazabeszélek, mert nekem a legnagyobb is mégcsak 10 éves, és a 2 kicsi tényleg kicsi, de nem jutott eszünkbe velük takarózni, hogy mi márpedig maradunk...)
A másik, amin nézek nagyot, mikor 2 szobás lakások kizárólag egyedülálló személyeknek kiadók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!