Albérlet kérdés. Tényleg lehetetlen lenne így megélni?
Havi 130 ezerből lehetetlen fent tartani egy albérletet?
Egyedül lennék, a macskámmal.
Elég lenne nekem egy 1, max 1.5 szobás albérlet is, sokat nem hiszem, hogy fogyasztanék.. tehát a rezsi nem lehet olyan eget verő.
Igazad van, elnézést.
Nem Budapest, jóval kisebb város.
Albérletet már találnék szerintem 30-5 ezer körül....
Nézd, nem ismerem az igényeidet. Mondjuk találsz 40ezerért albérletet. Ebben nincs benne a rezsi, tehát fűtést, villanyt, netet, vizet fizetned kell. A fűtésen sok múlik, de ezek együtt télen kb. 40ezer, lehet több és kevesebb. Ebben még nincs benne a közlekedés, telefonszámla, gyógyszerek, a macskakaja, szórakozás, ruházkodás, a te kajád, mosószerek, piperecikkek. Még ha a legolcsóbbak is, pénzbe kerülnek.
Ha marad 60, vagy 70ezred havonta az albérlet és a rezsi után, akkor kb. 2000Ft/nap a többi felsorolt dolog. Szerintem kivitelezhetetlen, csak egyszer leszel beteg, vagy csúszol el valamivel, már buktál. Ez a pénz nagyon kevés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!