Egyedül,100ezer ft-os fizetésből lehetetlen fizetni egy albérletet?
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 13:14
1/11 anonim válasza:
Hol? Albérlet alatt egész lakást értesz, vagy szobát?
2/11 anonim válasza:
Pesten igen, vidéken találsz olcsón is kis lakást.
3/11 anonim válasza:
Hát attól, függ természetesen, hogy mennyibe kerül az albérlet.
Ez olyan mintha megkérdezném, hogy 2 millió elég lesz-e egy autóra.
Drágább helyeken (nagyvárosok) kizártnak tartom amúgy, hogy ennyiből marad annyi pénzed a lakbér és a rezsi után, amiből normálisan meg tudsz élni.
4/11 anonim válasza:
Ha egy fényevő 80 éves vagy, aki már nem jár sehova, nem ruházkodik, akkor szűken, de belefér egy faluban, ahol 20ezerért adnak ki valamit.
A rezsit se feledd!
5/11 A kérdező kommentje:
Igen,egész lakásra gondoltam,lehetőleg városban. 21 éves vagyok,szeretnék külön költözni a szüleimtől,mert nem jövünk ki jól egymással,sajnos.
2017. máj. 12. 13:52
6/11 anonim válasza:
Hát ezt egyedül ennyiből felejtsd el :D
7/11 anonim válasza:
Ahol én élek közepes méretű város kb 40 e egy lakás plusz rezsi ami fűtés,szigeteléstől stb függően kb 30e. az már 70 és ez csak egy lakás. A kaja megint 30 körül van ha magad főzöl, ha veszed még több. És akkor még nem buszoztál, nem mentél el sehova. 100e ft egyedül kevés sajna nagyon.
9/11 anonim válasza:
100 ezer szerintem szobára is kevés lesz, maximum ha megosztjátok. Nyilván vidéki nagyvárosokban olcsóbb, de ettől még élni is kell, nemcsak lakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!