Állatokkal albérletet találni lehetetlen?
Én odaadtam a macskát anyukámnak, nála jó helye volt. Egyébként nem lehetetlen találni, például a mostani lakásunkban lehetne, mert a főbérlő nem a szívbajos fajta, azt mondta, azt csinálunk amit akarunk, ha elköltözünk, utána úgyis nagytakarítás és festés lesz.
Általában a bútorozatlan lakásoknál jobb esélyekkel indultok, mert a legtöbb tulaj a bútorait félti.
Én nem is mondanám, hogy van macska. Semmi köze hozzá.
Ha jön ellenőrizni jelentkezzen be, és addig bezárnám a cicákat valamelyik szobába.
Amúgy meg ha ott laksz féléve, és kiderül van macskád, akkor mit csinál? Megmondja, hogy költözz?
A gyere más téma. A kisgyerekes családot nem lehet az utcára rakni nem fizetés esetén. Rohangál üvölt, zavarja a szomszédokat. Főleg a vidékről beköltözött, aki előtte sose élt panelben, egy egész lépcsőház életét tudja tönkre tenni...(Kedves olvasó, tudom a te gyereked nem debil, nem üvölt, nem rohangál, csak tudod vannak más gyerekek akik igen :) )
" A kisgyerekes
családot nem lehet az utcára rakni
nem fizetés esetén."
Ezt a hülyeséget ki terjeszti???
Semmivel sincs több vagy kevesebb joguk mint bárki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!