Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Állatokkal albérletet találni...

Állatokkal albérletet találni lehetetlen?

Figyelt kérdés
Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni? Kiadni senki nem akar lakást macskásoknak. De muszáj lesz költöznünk és eddig tök esélytelen az egész... mit lehet tenni egyáltalán ilyen esetben? Hova menjünk 2 macskával?
2015. márc. 19. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Még albérletes korszakunkban nekünk is ezzel volt problémánk.

Van egy tacsink és közben terhes is voltam az első lányunkkal. Mire találtunk egy albérletet, azt hittem megszülök.. :)

Van, akiket nem érdekel, hogy "mit/kit" viszel oda. Fizess rendesen, ne legyenek kv-s vendégek a rendőrök és akkor nem lesz baj.

De sokan hallani se akarnak se gyerekről, se állatokról.

Volt, hgy egy full lepukkant albérletet néztünk meg (anyuka lakott ott - kb. 90 éves - és full leépült lakás volt), nem volt benne egy darab bútor sem. Nekünk kellett volna kifesteni, helyre hozni (lakhatóvá !!!!!) és közölte a tulaj, hogy kutya nincs, nem is hozhatunk. Semmilyen állatba nem egyezett volna bele.

Mondtuk neki, hogy így tárgytalan, stb .. 2 hétig hívogatott, hogy nem vesszük-e ki a lakást?! Mondtam, hogy a kutya velünk marad, így nem.

Folymatossan azzal traktált, hogy adjuk be menhelyre a kutyát, mert mi nagyon szimpatikusak vagyunk neki és szeretné nekünk kiadni.

Végül találtunk "utolsó percben" egy albérletet, ahol 1 évig laktunk, amíg haza nem költöztünk Pestre.

Itt már saját lakást vettünk, mert én közöltem, hogy még egyszer nem megyek végig az albérletes herce-hurcán.

2015. márc. 20. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Én meg kivettem az albérletet, és utána lett macskám.

Engem már érdekel, a kiadó véleménye. Egy darab bútort se volt az albérletben. Full kifestettem mielőtt beköltöztem, akkor?

A macska 20 órát simán alszik, akkor kit zavar? Milyen kárt okoz egy szobamacska? A 3 kilójával és a tappancsával randalírozik?

Ami viszont gáz volt, hogy kiugrott a 3. emeltről. Túlélte, de az nem igen esett jól neki :(

2015. márc. 20. 14:45
 13/15 anonim válasza:
Én úgy hallottam valakitől,hogy lehet azért lakást találni kisállatosoknak is.Csak gondolom többet kell keresni,meg lehet,hogy kevésbé minőségibb lakást tudsz csak találni.
2015. márc. 21. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég sumák dolog annak ellenére bármi olyasmit megtenni,amit a tulajjal előre lebeszéltettek,hogy nem engedi(nem szeretne).Tudomásul kell venni,hogy az ingatlan az ő tulajdona.A FELTÉTELEK tudatában,szándékos átverés a háta mögött ilyesmit megtenni.Senki nem kényszeriti a bérlőt,hogy kivegye az adott ingatlant.Az ilyen hozzáállás miatt,sok normális bérbeadó is bizalmatlan .Csak az ilyen sumák bérlők miatt.Azután meg lehet itt panaszkodni,hogy :nem adják ki nektek,meg felmondta a tulaj a szerződést,stb...Miért nem lehet korrektnek lenni.Én is kedvelem a kisállatokat,de addig nem tartottam,amig nem lett saját ingatlanom.Felelős állattartásról hallottatok már?
2015. márc. 24. 10:00
 15/15 anonim válasza:
szerintem is a legrosszabb és leginkább inkorrekt eltitkolni a bérbeadó elől a cicát :-/
2015. márc. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!