Állatokkal albérletet találni lehetetlen?
Még albérletes korszakunkban nekünk is ezzel volt problémánk.
Van egy tacsink és közben terhes is voltam az első lányunkkal. Mire találtunk egy albérletet, azt hittem megszülök.. :)
Van, akiket nem érdekel, hogy "mit/kit" viszel oda. Fizess rendesen, ne legyenek kv-s vendégek a rendőrök és akkor nem lesz baj.
De sokan hallani se akarnak se gyerekről, se állatokról.
Volt, hgy egy full lepukkant albérletet néztünk meg (anyuka lakott ott - kb. 90 éves - és full leépült lakás volt), nem volt benne egy darab bútor sem. Nekünk kellett volna kifesteni, helyre hozni (lakhatóvá !!!!!) és közölte a tulaj, hogy kutya nincs, nem is hozhatunk. Semmilyen állatba nem egyezett volna bele.
Mondtuk neki, hogy így tárgytalan, stb .. 2 hétig hívogatott, hogy nem vesszük-e ki a lakást?! Mondtam, hogy a kutya velünk marad, így nem.
Folymatossan azzal traktált, hogy adjuk be menhelyre a kutyát, mert mi nagyon szimpatikusak vagyunk neki és szeretné nekünk kiadni.
Végül találtunk "utolsó percben" egy albérletet, ahol 1 évig laktunk, amíg haza nem költöztünk Pestre.
Itt már saját lakást vettünk, mert én közöltem, hogy még egyszer nem megyek végig az albérletes herce-hurcán.
Én meg kivettem az albérletet, és utána lett macskám.
Engem már érdekel, a kiadó véleménye. Egy darab bútort se volt az albérletben. Full kifestettem mielőtt beköltöztem, akkor?
A macska 20 órát simán alszik, akkor kit zavar? Milyen kárt okoz egy szobamacska? A 3 kilójával és a tappancsával randalírozik?
Ami viszont gáz volt, hogy kiugrott a 3. emeltről. Túlélte, de az nem igen esett jól neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!