Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van aki családosként a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki családosként a szeretőjét választotta?

Figyelt kérdés

Tehát házasság , gyerek mellől álltál fel?

Megbántad? Vagy sikerült?

Nehéz volt?

Próbáltad még előtte megmenteni a házasságod?

Mennyi ideig őrlődtél?

2021. máj. 13. 11:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy nyilván felnőttként már nincs bennem harag emiatt, de ettől még ritkán tartom vele a kapcsolatot és meg van róla és az ilyen férfiakról a véleményem. Tudod, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Majd jóhogynem még meg is sajnáljam vagy mi?
2021. máj. 13. 12:35
 12/43 A kérdező kommentje:
10 Szerintem kezeltesd magad, mert teljesen indokolatlanul léptél ebbe a beszélgetésbe. Sok sikert kívánok, ellenben veled, aki itt mindenkinek -ismeretlenül is-csak rosszat
2021. máj. 13. 12:36
 13/43 anonim ***** válasza:
69%
Nem passzolunk már teljes mértékben, de még mindig inkább ez és a gyerekeim, akiket imádok, mint az hogy földönfutó legyek 🤷‍♂️ #7
2021. máj. 13. 12:39
 14/43 anonim ***** válasza:
69%
#12 gondolom házas vagy, de szeretőt tartasz és épp azon őrlődsz, hogy melyiket válaszd. Hát api, az az ember, aki itt nem érdemel tiszteletet, pont te vagy😂Meg mit kezeltessek magamon? Hogy jön ez egyáltalán ide? Nem rólam volt szó, hanem leírtam egy esetet a kérdésedre válaszolva.
2021. máj. 13. 12:42
 15/43 anonim ***** válasza:
72%

#6:

Nem. Ott rontottam el, hogy bekajáltam azt a sok marhaságot, hogy ha megtetszik egy másik nő, akkor annak az az oka, hogy a házasságomban gond van. Elkezdtem keresni, hogy mi a gond. Aki keres, az talál. Aztán csinál, ha nincs.

A másik nagy hiba, hogy azt hittem, hogy az egy rossz házasság, ahol a kezdeti lángolás alábbhagy.

Aki a szerető miatt válik, az mind jobb cserét akar. A szerető is azért fényezi magát hónapokig, hogy ő mindenben jobb. Nyitottabb a szexben, jobban főz, háziasabb, türelmesebb, mellette ezerszer jobb lenne. Ezek után persze csalódás, mikor kiderül, hogy egyáltalán nem ilyen. Csak lereagálta, amire panaszkodtam a házasságom kapcsán.

Nem tudom, hogy mi lenne, ha a volt feleségemmel együtt maradunk. Pont az volt a probléma, hogy nem tudtam megbecsülni, mert nem volt összehasonlítási alapom. Most azért van, mert kipróbáltam másokkal. Most viszont már nem akar velem újrakezdeni. Ezt elég egyértelművé tette.

Hiányzik a régi életem. Most keresek valakit, akivel újra átélhetek hasonlót.

2021. máj. 13. 12:43
 16/43 A kérdező kommentje:

14 api? Komolyan apinak szólítottál? Ez nem semmi...

15 Továbbra is azt gondolom, hogy okkal váltál. Igazán szerelmes lettél volna, sem szerető nem jön, sem válás

2021. máj. 13. 12:55
 17/43 anonim ***** válasza:
80%

#16:

Pont ott rontottam el, hogy elhittem az ilyen ostobaságokat.

Illetve hiba volt, hogy egy olyan ismerősöm tanácsára hallgattam, aki szinte ugyanabban a cipőben járt. Épp beadta a válást és vakszerelmesen rohant a szeretőjéhez. Egy évvel később már bánta az egészet. De a nő akkor esett teherbe, ezért maradt vele. Azóta is boldogtalanok, és a haverom rendszeresen jár nőkhöz.

Most már csak arra hallgatnék, aki legalább 5 éve túlesett a váláson és tisztábban látja a helyzetet utólag.

2021. máj. 13. 13:02
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Én ha elválok, akkor csakis magam miatt és nem egy harmadik fél miatt.
2021. máj. 13. 13:06
 19/43 anonim ***** válasza:
52%

#15 Végre egy értelmes, saját tapasztalat arról, hogy nem feltétlen rossz a házasság ha mást is észrevesz az ember, ha képes félrelépni.

Lehet épp csak kis izgalmat talál a másikban, vagy olyat amit a párjából hiányol, vagy sok oka lehet még. De nem feltétlen a rossz házasság.

2021. máj. 13. 13:09
 20/43 A kérdező kommentje:

19 Ez most nem komoly ugye? Hát szívességet tett a nejének ezzel a válással. Mai napig együtt lenne vele nincs ló , jó a szamár is alapon.

Neked ez a példaértékű?

Miről beszélünk, elvált és összeállt mással. Ha az bevált volna, vissza se nézne.

Bekajálta? Mit kajált be? 5 éves volt? Dehogyis. Most is csak azért becsülné meg az exét, mert nem talált jobbat. Nem a nőt hiányolja, hanem a kényelmet és biztonságot. Hát akinek ez a normális...

Na én 18-nak adok igazat

2021. máj. 13. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!