Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki családosként a szeretőjét választotta?
Tehát házasság , gyerek mellől álltál fel?
Megbántad? Vagy sikerült?
Nehéz volt?
Próbáltad még előtte megmenteni a házasságod?
Mennyi ideig őrlődtél?
#6:
Nem. Ott rontottam el, hogy bekajáltam azt a sok marhaságot, hogy ha megtetszik egy másik nő, akkor annak az az oka, hogy a házasságomban gond van. Elkezdtem keresni, hogy mi a gond. Aki keres, az talál. Aztán csinál, ha nincs.
A másik nagy hiba, hogy azt hittem, hogy az egy rossz házasság, ahol a kezdeti lángolás alábbhagy.
Aki a szerető miatt válik, az mind jobb cserét akar. A szerető is azért fényezi magát hónapokig, hogy ő mindenben jobb. Nyitottabb a szexben, jobban főz, háziasabb, türelmesebb, mellette ezerszer jobb lenne. Ezek után persze csalódás, mikor kiderül, hogy egyáltalán nem ilyen. Csak lereagálta, amire panaszkodtam a házasságom kapcsán.
Nem tudom, hogy mi lenne, ha a volt feleségemmel együtt maradunk. Pont az volt a probléma, hogy nem tudtam megbecsülni, mert nem volt összehasonlítási alapom. Most azért van, mert kipróbáltam másokkal. Most viszont már nem akar velem újrakezdeni. Ezt elég egyértelművé tette.
Hiányzik a régi életem. Most keresek valakit, akivel újra átélhetek hasonlót.
14 api? Komolyan apinak szólítottál? Ez nem semmi...
15 Továbbra is azt gondolom, hogy okkal váltál. Igazán szerelmes lettél volna, sem szerető nem jön, sem válás
#16:
Pont ott rontottam el, hogy elhittem az ilyen ostobaságokat.
Illetve hiba volt, hogy egy olyan ismerősöm tanácsára hallgattam, aki szinte ugyanabban a cipőben járt. Épp beadta a válást és vakszerelmesen rohant a szeretőjéhez. Egy évvel később már bánta az egészet. De a nő akkor esett teherbe, ezért maradt vele. Azóta is boldogtalanok, és a haverom rendszeresen jár nőkhöz.
Most már csak arra hallgatnék, aki legalább 5 éve túlesett a váláson és tisztábban látja a helyzetet utólag.
#15 Végre egy értelmes, saját tapasztalat arról, hogy nem feltétlen rossz a házasság ha mást is észrevesz az ember, ha képes félrelépni.
Lehet épp csak kis izgalmat talál a másikban, vagy olyat amit a párjából hiányol, vagy sok oka lehet még. De nem feltétlen a rossz házasság.
19 Ez most nem komoly ugye? Hát szívességet tett a nejének ezzel a válással. Mai napig együtt lenne vele nincs ló , jó a szamár is alapon.
Neked ez a példaértékű?
Miről beszélünk, elvált és összeállt mással. Ha az bevált volna, vissza se nézne.
Bekajálta? Mit kajált be? 5 éves volt? Dehogyis. Most is csak azért becsülné meg az exét, mert nem talált jobbat. Nem a nőt hiányolja, hanem a kényelmet és biztonságot. Hát akinek ez a normális...
Na én 18-nak adok igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!