Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezeket a mondatokat komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a mondatokat komolyan mondhatta a férjem a szeretőjének?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiúnk, 10 éve vagyunk együtt.

Ilyeneket találtam a beszélgetések között amiket neki mondott :

- Nem hiszem el, már szex közben is rád gondolok.

- Te vagy a világ legjobb dolga az életben, úgy imádlak ahogy vagy

- Sokat gondolkozom azon, hogy fel kéne vállaljuk a kapcsolatunkat.

- Nem érdekel a szex, csak legyek veled.

- Az sem érdekel, ha soha többé nem fekszel le velem csak had lássalak.

- Állandóan te jársz a fejembe, nem tudlak elfelejteni. Úgy érzem ezt meg kell beszéljem valakivel, mert már nem bírom

- Mi lenne ha beavatnánk a családot? (itt az anyosomra és aposomra gondolt.)

Most szerintetek szivatja szexért, vagy tényleg szerelmes bele és fent áll az esélye, hogy nagyobb butaságot csináljon?

2021. máj. 2. 12:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
Ez most kamu? Most komolyan.
2021. máj. 2. 13:31
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Ki tudja? Lehet csak hülyíti. De ami biztos az, az hogy téged nem tisztel, nem szeret. Lehet hogy a másik nőt igen. Én kiraknám nem tudnám ezt elnézni.
2021. máj. 2. 13:42
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak téged szeret igazán.
2021. máj. 2. 14:05
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
Én akkor írnék ilyet a telefonomon, ha tudnám ,hogy az asszony belenéz. Megbeszélném az egyik férfi kollégámmal. Átírnám a nevét női névre. Majd hagynám ,hogy az a kontroll mániás pitsa megtalálja.
2021. máj. 2. 14:07
 15/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem hinném hogy ezeket nő írja.

Sok ilyen kérdés van amikben ilyen általuk elképzelt elnyomható, buta nő bőrébe bújva írnak álnaív stílusban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2021. máj. 2. 14:20
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Elég szomorú hogy a telefonjában turkálsz.
2021. máj. 2. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinném hogy ezeket nő írja.

Sok ilyen kérdés van amikben ilyen általuk elképzelt elnyomható, buta nő bőrébe bújva írnak álnaív stílusban" Ja annyira látszik milyen torz képük van a nőkről.

2021. máj. 2. 15:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy kérdező. Már bocsi.
2021. máj. 2. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Kamu kérdés ilyen hülye nincs
2021. máj. 2. 17:02
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező egy troll, ilyet feleség nem ír, hogy "nagyobb butaságot csináljon" mintha egy ötévesről beszélne.

10 Te megcsalt nő vagy, ne erőlködj már minden posztnál. Legtöbb szerető le se szarja lesz-e több, mivel szexről szól, bármennyire is szeretnéd ezt hinni. Hogy nincs súlya annak, hogy azt mondják valakinek, hogy te vagy a világ legjobb dolga, ebből látszik hogy neked ilyet sosem mondtak.

Én meg ex-szeretőként jelzem, ha a kérdező tényleg ilyen hülye , hogy neked nem mindegy, hogy a férjed érzelmekkel, vagy érzelmek nélkül kefélt félájultra?

2021. máj. 2. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!