Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szeretője volt a párjának először és most felvállalt kapcsolatban, házasságban élnek? Hogy alakult a kapcsolat?
Jól kijövünk. A lányom is szereti és a fiával is alakul a kapcsolatunk.
Most költözünk majd ősze.
1es voltam*
Nálunk fordítva, ő volt az én szeretőm. Mondjuk lehet, nem ránk gondoltál a kérdés kiírásakor, mert nem voltam férjnél, csak jártunk az exemmel, még csak együtt sem éltünk (részben oka volt a megcsalásnak, hogy a kapcsolatunk sehova se haladt), de technikailag szeretők voltunk férjem.
Most már elég egyértelműen felvállaltuk a kapcsolatunkat, most áprilisban van a 7. évfordulónk, 4 éve vagyunk házasok és 8 hónapos a kislányunk :) De az első 2-3 hónapban még bujdostunk és titkolóztunk, mert a baráti kör közös, nem akartam nagyon "hírbe kerülni", hogy megcsalom az exem.
Mindketten házasok voltunk, egymás miatt váltunk el. 42 évet éltünk együtt, a férjem haláláig.
73N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!