Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt más is, aki felelőtlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, aki felelőtlenül viselkedik a szeretője mellett?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy jutottam idáig (én vagyok a házas fél) de mióta összeismerkedtem valakivel, és egymásba gabalyodtunk, mellette nem tudom kontrollálni normálisam miket csinálok.

Házasságban élek, és mikor itthon vagyok, vagy bármit csinálok a szerető nélkül igen reálisan látom, miket vétek.

Viszont mikor találkozunk megszűnik minden. Mintha nem lenne feleség, gyerek, közös élet csak egy külön dimenzió.

Sajnos előbb -utóbb bajba fog keverni úgy érzem, mert már álmodtam is vele, nem egyszer, és konkrétan megijedtem nem mondtam-e ki a nevét.

De ami még rosszabb, hogy mindig felkészülök, hogy tartsuk magunkat és ne essünk hibába, legutóbb (összeköt a munka) egy nyilvános helyen simán megérintettem, és még ott sem esett le.

Nem vállalhatom fel, nincs itthon nyitott házasság

Van valami ötlet, mit kéne tennem? Félek hogy egyszer ezen bukok meg, de őszintén szólva legjobban az idegesít, hogy mellette NEM érdekel, ha meglátnak, viszont ahogy kikerülök a köréből észhez térek.

Más is van így?

2021. ápr. 25. 17:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%

Ne a nevén szolitsd magadban sem. Hanem édesem vagy mashogy es akkor veletlen sem fog a neve jonni.

Amugy ez a masik dimenzio..

Nekem is ilyen mert nem járunk egyutt azaz van egy teljesen kulon eletem (habar szingli vagyok), de amikor vele vagyok mintha máshol lennék. Ez csak azert van, mert kulon életetek van.

Sajnos nekem ez igy szép. Az életembe nem tudom beavatni. Mert tenyleg más vele mint ahogy élek. Ég es fold. Nem tudom egyberakni 2 dimenziot. A párom hál istennek eleg jol viseli hogy kulon életet folytatok.

2021. ápr. 25. 18:07
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Mindig kiderülnek ezek a szarságok. Te még hamarabb is lebuksz majd, mert egy hormontúltengéses kamaszként viselkedsz családapaként. Meg is érdemled.
2021. ápr. 25. 18:15
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 Tehát nem csak én érzem így, hogy másik dimenzió :)

Lehet hogy azért van, mert külön életet élünk, de már elmúltam 42 és láttam már pár dolgot, de viszonylag ritkán volt ilyen, aki ilyen hatással volt rám..

Én eléggé beavatom, mert nála megered a nyelvem is, de olyan mintha ezer évről ismerném. Teljesen lemegy a redőny.

Nem szólitom nevén, de azért nem mindig becézgetjük egymást. Durva lenne úgy bebukni, hogy a nevét mondom vacsora közben...

#2 Lehet megérdemlem, bár szrt sem tudsz az életemről. De legyen így, megérdemlem. Viszont akkor sem éreztem magam így már nagyon rég. És úgy érzem ezt is megérdemlem

2021. ápr. 25. 18:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Dehogy avatod be. Gondolom nem setalgatsz vele a gyerekkel is meg stb.

Te is két ill kettős életet élsz. Mint én.

1

2021. ápr. 25. 19:02
 5/20 anonim ***** válasza:
A szavak a masik életedrol az nem az hogy be is avatod.
2021. ápr. 25. 19:03
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát eléggé sok dolgot elmondtam már, ami rám tartozik, és van olyan is, amit még más sem tud. Ezt úgy hívják beavatás. Nem azt mondtam, hogy bevállalom, felvállalom, bemutatom.
2021. ápr. 25. 19:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Ezert marad masik dimenzio. Akkor erted.
2021. ápr. 25. 19:11
 8/20 A kérdező kommentje:
Igen értem. Már csak azt nem, hogy miért nem vagyok óvatos mellette. Egyébként tényleg mint egy kamasz
2021. ápr. 25. 19:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudatalatt azt akarod hogy kideruljon es váljatok es szabad lehess csak nem mered meglépni mert talannszorult beléd felelossegerzet hogy nem hagyod a gyereket meg asszonyt a sz.rban ketten vállaltátok ezt a terhet a nyakatokba.

Az asszony is megtehetné hogy siman lelép mert beleunt. De nem teszi megse. Ő kitart. Becsulendo ez a munka es odaadás.

De mégis az kell aki csak p.nat tesz a kapcsolatba. Mast meg nem. De különbet meg vegképp.

Est la vie

2021. ápr. 25. 19:26
 10/20 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod, hogy nem tesz hozzá különbet. Bár láttál volna belülről ilyen kapcsolatot és nem csak képzelődnél 🙄

És nem, nem hinném, hogy be akarok bukni, de tény, hogy mellette egyszerűen nem érdekel kb. semmi és senki

2021. ápr. 25. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!