Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt más is, aki felelőtlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, aki felelőtlenül viselkedik a szeretője mellett?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy jutottam idáig (én vagyok a házas fél) de mióta összeismerkedtem valakivel, és egymásba gabalyodtunk, mellette nem tudom kontrollálni normálisam miket csinálok.

Házasságban élek, és mikor itthon vagyok, vagy bármit csinálok a szerető nélkül igen reálisan látom, miket vétek.

Viszont mikor találkozunk megszűnik minden. Mintha nem lenne feleség, gyerek, közös élet csak egy külön dimenzió.

Sajnos előbb -utóbb bajba fog keverni úgy érzem, mert már álmodtam is vele, nem egyszer, és konkrétan megijedtem nem mondtam-e ki a nevét.

De ami még rosszabb, hogy mindig felkészülök, hogy tartsuk magunkat és ne essünk hibába, legutóbb (összeköt a munka) egy nyilvános helyen simán megérintettem, és még ott sem esett le.

Nem vállalhatom fel, nincs itthon nyitott házasság

Van valami ötlet, mit kéne tennem? Félek hogy egyszer ezen bukok meg, de őszintén szólva legjobban az idegesít, hogy mellette NEM érdekel, ha meglátnak, viszont ahogy kikerülök a köréből észhez térek.

Más is van így?

2021. ápr. 25. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert leszállt a rózsaszín köd és az pontosan erről szól. Az ember merészebb, hajtja a vér, akarja, csinálja és eszébe sem jut, hogy lebukhat, mert éppen arra jár valaki, akit ismer.

Aztán ahogy elköszöntök egymástól, úgy előjön a realitás, leszáll a köd és látod a valóságot, ami olykor megdöbbentő... Szembesíted magad azzal, hogy mit tettél. Neked családod van, nem tehetnéd ezt, elítéled magad.

Aztán jön a csaj, jön a köd és ez a sok kétely megint szertefoszlik.

Egyébként ezen felül az is tapasztalatom, hogy minél régebb óta tart egy szeretői kapcsolat lebukás nélkül, annál merészebbek a felek, annál nagyobb a lazaság és szépen lassan olyan hibázik valamelyik egyén, hogy borul a bili. Egy elöl hagyott telefon, egy blokk, egy megborult alibi, egy üzenet, amibe a házastárs beleolvasott, egy női parfüm illat, ami megcsapja, amikor hazaérsz, egy gyanús folt a ruhádon, egy csomag gumi a táskádban... Ezek mind olyan dolgok, amit az elején még egy "csaló" hét lakat alatt tart és háromszor is meggyőződik róla, hogy jól eldugta, kidobta, lezárta, stb. Hónapok titkolózása után bukás nélkül már nem ellenőrzöd háromszor, csak egyszer és végül lehet hogy egyszer sem, hiszen már megszokássá válik, biztos jól eltetted/kidobtad és akkor jön a lebukás.

2021. ápr. 25. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyugi,hamar elmúlik a varázsa,csak addigra az asszony is tudomást szerez róla,te pedig repülni fogsz!Utána a szeretőnek sem fogsz kelleni mert csak addig volt izgalmas.
2021. ápr. 25. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
10 csak amit fel tud mutatni az csak p.nahatás. ennyi. Mert masik nő. Akármivel magyarázod.
2021. ápr. 25. 22:09
 14/20 A kérdező kommentje:

13

Te,,, én nem vagyok a te szinteden lévő férfi.

Gondolom eddig egyetlen kapcsolatod volt csak, mert tudtad, hogy a következő csak az újdonsága miatt lenne érdekes.

Jól van, ez is egy hozzászólás volt végülis, gondolom ez kikívánkozott belőled.

Bizonyára sosem szakított/vált még el senki úgy, hogy a következő jobb lett volna. Oké

2021. ápr. 25. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Hasonloban vagyok mint te. Rozsaszin köd, izgalom egymasra hangolodas meg szenvedély. De ugy ennyi. Erted. Nem több..nincs kozos ingatlan gyerek csalad egy szalmaszal keresztbe téve..meg ilyenek :D

De éld meg mert valoban kihagyhatatlan amugy. Mint a drog. Ismerem. Elszálltál. En is ;)

13

2021. ápr. 25. 22:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Mint a drog 👌 Tökéletes hasonlat
2021. ápr. 25. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Csak epp te egy családot jatszol el a drogert.

Én meg nem ;)

2021. ápr. 25. 22:51
 18/20 Tseppkoe ***** válasza:

Meg szertném kérdezni, hogy ő hány éves?

Jó veszem le, hogy neki nincsen gyermeke?

Netán szingli?

2021. ápr. 26. 03:47
 19/20 Tseppkoe ***** válasza:

Mióta tart ez a sodródás?

Hány éves a gyermeketek?

2021. ápr. 26. 03:51
 20/20 Tseppkoe ***** válasza:

Azt értem, hogy reálisan látod az otthoni dimenziót amikor éppen otthon vagy.

De hogyan érzed magad otthon?

2021. ápr. 26. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!