Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlennek tartod azt a nőt, aki védekezés mellett lesz terhes?
Tegyük fel, hogy még nagyon fiatal (24), de férjezett, az anyagiak is megvannak, bár 3-4 évvel későbbre tervezték, megtartják.
Ha mondjuk rendesen védekeznek óvszerrel, ellenőrzik, nincs gond, mégis terhes.
Lenézed, felelőtlennek tartod, ha ilyet hallasz? Miért?
4-essel értek egyet, úgy, hogy én magam is “védekezés mellett” lettem terhes, értsd: csak egy kicsit gumi nélkül az elején, nem megyek el benned, édes... x)
Hasonló volt a szitu, nem volt gond, hogy jött a baba, de pár évvel későbbre volt igazán tervben.
Sosem láttam még sarki fényt, szóval nincs is. A kép csak photoshop!
Irónia off
Én egy komlett reggeli rutint építettem a fogamzásgátló tabletta köré, maximum pár perces eltéréssel vettem be.
Két évig nem volt baj. Ügyeltem arra is, hogy milyen gyógyszert szedek, anyubal együtt böngésztük át a betegtájékoztatót.
Aztán egy nap azt vettem észre, hogy a placebohét közepén tartok, de nem vérzek.
A dokim széttette a kezét, hogy ez van, beleestem a hibaszázalékba.
Azóta egy naptár+gumi+megszakítás védekezést használok, hiba nélkül.
(Gumi mindig+ peteéréskor a párom ki is húzza idő előtt)
Kérdező, ebben mi is a felelőtlenség?
Magyarázd meg a saját h..lyeségedet!
Ha valaki rendesen védekezik, akkor nem lesz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!