Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelőtlennek tartod azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlennek tartod azt a nőt, aki védekezés mellett lesz terhes?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy még nagyon fiatal (24), de férjezett, az anyagiak is megvannak, bár 3-4 évvel későbbre tervezték, megtartják.

Ha mondjuk rendesen védekeznek óvszerrel, ellenőrzik, nincs gond, mégis terhes.

Lenézed, felelőtlennek tartod, ha ilyet hallasz? Miért?

2018. jan. 28. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom felelőtlennek. Védekezett. Persze ez akkor igaz ha minden használati utasítást betartott.
2018. jan. 28. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tartom felelőtlennek
2018. jan. 28. 14:16
 3/12 A kérdező kommentje:
1, sajnos betartva is összejöhet, mivel lehet csak mikroszkóppal látható anyaghiba az óvszeren
2018. jan. 28. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
NEm tartom felelőtlennek, viszont nem igazán hiszek a védekezés melletti teherbeesésben. Érdekes, mikor nem akartam, sose lettem terhes. Persze tudom, mindenki gyügyszer és egyebek mellett marad terhes, de ez nekem olyan jó duma inkább.
2018. jan. 28. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

4-essel értek egyet, úgy, hogy én magam is “védekezés mellett” lettem terhes, értsd: csak egy kicsit gumi nélkül az elején, nem megyek el benned, édes... x)

Hasonló volt a szitu, nem volt gond, hogy jött a baba, de pár évvel későbbre volt igazán tervben.

2018. jan. 28. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Egyetlen tökéletes és biztos védekezés van, nagy ívben kerülni a szexuális érintkezést.
2018. jan. 28. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
Az óvszerrel nem a férfi védekezik?
2018. jan. 28. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sosem láttam még sarki fényt, szóval nincs is. A kép csak photoshop!

Irónia off

Én egy komlett reggeli rutint építettem a fogamzásgátló tabletta köré, maximum pár perces eltéréssel vettem be.

Két évig nem volt baj. Ügyeltem arra is, hogy milyen gyógyszert szedek, anyubal együtt böngésztük át a betegtájékoztatót.

Aztán egy nap azt vettem észre, hogy a placebohét közepén tartok, de nem vérzek.

A dokim széttette a kezét, hogy ez van, beleestem a hibaszázalékba.

Azóta egy naptár+gumi+megszakítás védekezést használok, hiba nélkül.

(Gumi mindig+ peteéréskor a párom ki is húzza idő előtt)

2018. jan. 28. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, ebben mi is a felelőtlenség?

Magyarázd meg a saját h..lyeségedet!

Ha valaki rendesen védekezik, akkor nem lesz terhes.

2018. jan. 28. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
A 24 nem nagyon fiatal a gyerekvállaláshoz, főleg, ha még férjezett is. Akkor sem tartanám felelötlennek, ha kihagyta volna a tablettaszedést. Akkor tartok valakit felelőtlennek, ha még tanul, nincs munkája, nincs a pasinak sem, a házasság még csak tervbe sincs véve, nincs pénz, erre nem húznak gumit, nem szed gyógyszert. Vagy a legfelelőtlenebb a diszkóbaleset. Egy házas, 24 éves nőt semmiképpen nem tartanék felelőtlennek azért, mert terhes.
2018. jan. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!