Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamit-e a megcsalàs megbocsátásánál,hogy mikor törtent,20 éve ,vagy most?
Egyénfüggő.
De általában 1 botlást még meg szoktak bocsátani.
Az biztos, hogy, ha friss a dolog egyből szakítanék. Itt már azért mérlegelnék. Én épp fordítva látom, mint te. Leéltetek 20+ évet együtt, ha az alatt tényleg egyetlen ilyen eset volt, 20 évvel ezelőtt és nem ismétlődött meg (csak ugye erre se lehet biztos választ kapni), akkor bizonyította, hogy tud hűséges lenni.
Én alapvetően nem a megcsalás ténye miatt szakítanék, hanem mert nem tudok utána bízni a másikban. Nem tudom, abban az esetben, amit vázoltál, tudnék-e bizalmat szavazni. Ha friss a dolog, akkor biztos nem.
Nekem nem számít mikor történt, ugyanakkor ez egyénfüggő, ha te is így gondolod, zavar, nem tudod megbocsátani, későbbiekben megbízni benne, úgy érzed jobbat érdemelsz, helyesen cselekedtél. Furcsa, hogy nem bánta meg, hanem védekezik, hogy nem számít, nem is volt rossz dolog. Ilyen erővel most is lefeküdhet valakivel, hiszen már 20 éve együtt vagytok és neki jár a változatosság. Fura a párod...
Hogyan derült ki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!