Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a látszatházasság?
Figyelt kérdés
Mikor az egyik félnek szeretője van.
Látja a másik? Mindketten színészkednek?
Voltál már ilyenben vagy ismersz ilyet?
Fel lehet ismerni kívülről, hogy valami nincs rendben, vagy hihető a boldog pár imidzs?
Ill. ha benne vagy, hogy éled meg?
2021. ápr. 29. 11:59
1/5 anonim válasza:
Amikor nálunk megtudták a szomszédok, hogy apámnak szeretője van (mindig is volt egyébként) akkor azt mondták, hogy soha nem gondolták volna, mert mi voltunk a szemükben a mintacsalád. Szegények mekkorát tévedtek, minden voltunk, csak minta nem.
2/5 A kérdező kommentje:
És te belülről mindent tudtál? :o
2021. ápr. 29. 12:11
3/5 anonim válasza:
Igen, én mindent tudtam már egész kicsi koromban is, hiszen ha jött értem óvodába, akkor leültetett a kocsma egyik sarkába, kaptam egy islert, a másik asztalnál meg őnyelgett a nőjével. A ki tudja hányadikkal... aztán mikor egyre nagyobbak lettünk nővéremmel, már pontosan tudtuk, hogy ha csörög a vonalas telefon és nem szól bele senki, amikor felvesszük, az az éppen aktuális nője.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó fej apád volt. .... Nem bántani akarom mert egy megcsalásnak ezer oka lehet, de talán nektek nem kellett volna látni.
Bezzeg a szomszédok...
2021. ápr. 29. 12:35
5/5 anonim válasza:
Ha "csak" ennyi lett volna a rovásán, boldog lettem volna. Férjnek és apának is csapnivaló volt. De ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!