Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőm miért mond mást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm miért mond mást, mint amit csinál?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megosztó a téma, de a női szeretőm pár napja teljesen inaktív lett. Ami azelőtt mindennapos volt, üzenetek, hívások azok megszűntek szinte. A csevegő alkalmazásokon állandóan elérhető, még akkor is, mikor elvileg nem tudna, de nekem nem ír. Számomra egyértelmű, hogy valaki más van a dologban, de ha rákérdezek, akkor jön a "sírós lemez" hogy nincs okom gyanakodni, meg csak én kellek és vagyok neki...bla-bla…

A kérdésem az lenne, mivel nem törhetek pálcát a feje felett, mivel mi is ugyan ebben a cipőben járunk, hogy engedjem el, fókuszáljak másra, vagy járjak a végére a dolgoknak, ezzel viszont azt kockáztatom, ha leleplezem, akkor sarokbaszorítva érezheti magát, offolhat, abból nem "profitálok". Jártatok hasonló helyzetben? Kihasználjam amíg tudom a helyzetet és "használjuk" egymást, aztán tart ameddig tart, vagy magamat nyugtatgassam az "igazsággal" és hagyjuk abba? (mielőtt kérdezitek, zavar, igen, de azért, mert ha más is a képben van, akkor a rám jutó idő kevesebb értelem szerűen :) )

ma 10:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Neked párod van úgyhogy hiába zavar, hogy másokkal ismerkedik, vagy szexel. Szingli tehát megteheti.

Nem fog rád várni mikor dobod ki a párod ha mást nem lát benned mint farok. De miért is látna többet bele amikor az is probléma lenne számomra? Keress más szeretőt, vagy szakíts ribizli!

ma 10:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem szingli ő sem...
ma 10:29
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Inkább foglalakozz azzal, hogy szakíts és ne rabold tovább a drága idejét a szerencsétlen nődnek.
ma 10:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem értem nem vagytok együtt, miért kéne neked válaszkész lenni egésznap?

Van akkor különben is élete rajtad kívül

ma 10:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz most lelkiszemetesnek. Ugy meg nincs kedve szexelni hogy nem nyujtasz semmit, nincs haszon belőle.
ma 11:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem kell válaszkésznek lenni, csak nem értem miért mond mást, mikor más vizekre evez, hisz ez a fajta kapcsolat nem szól magyarázkodásról, csak korrektségről. Lehet nem biztos még a második vonal...
ma 11:06
 7/19 A kérdező kommentje:
#5: Tudnék nyújtani, és más sem tud többet...mármint időben, rugalmasságban úgy gondolom
ma 11:07
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Szabadságra ment, nem akar dolgozni. Egy nő soha nem a szexért szexel.
ma 11:10
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Már abban sem bízhat az ember, akivel titokban csalja a nejét? Micsoda világban élünk...
ma 11:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a feleségem is mást mond, mint amit csinál:) nincsenek csodák:)
ma 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!