Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm miért mond mást, mint amit csinál?
Tudom, hogy megosztó a téma, de a női szeretőm pár napja teljesen inaktív lett. Ami azelőtt mindennapos volt, üzenetek, hívások azok megszűntek szinte. A csevegő alkalmazásokon állandóan elérhető, még akkor is, mikor elvileg nem tudna, de nekem nem ír. Számomra egyértelmű, hogy valaki más van a dologban, de ha rákérdezek, akkor jön a "sírós lemez" hogy nincs okom gyanakodni, meg csak én kellek és vagyok neki...bla-bla…
A kérdésem az lenne, mivel nem törhetek pálcát a feje felett, mivel mi is ugyan ebben a cipőben járunk, hogy engedjem el, fókuszáljak másra, vagy járjak a végére a dolgoknak, ezzel viszont azt kockáztatom, ha leleplezem, akkor sarokbaszorítva érezheti magát, offolhat, abból nem "profitálok". Jártatok hasonló helyzetben? Kihasználjam amíg tudom a helyzetet és "használjuk" egymást, aztán tart ameddig tart, vagy magamat nyugtatgassam az "igazsággal" és hagyjuk abba? (mielőtt kérdezitek, zavar, igen, de azért, mert ha más is a képben van, akkor a rám jutó idő kevesebb értelem szerűen :) )
Neked párod van úgyhogy hiába zavar, hogy másokkal ismerkedik, vagy szexel. Szingli tehát megteheti.
Nem fog rád várni mikor dobod ki a párod ha mást nem lát benned mint farok. De miért is látna többet bele amikor az is probléma lenne számomra? Keress más szeretőt, vagy szakíts ribizli!
Mondjuk nem értem nem vagytok együtt, miért kéne neked válaszkész lenni egésznap?
Van akkor különben is élete rajtad kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!