Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm miért mond mást, mint amit csinál?
Tudom, hogy megosztó a téma, de a női szeretőm pár napja teljesen inaktív lett. Ami azelőtt mindennapos volt, üzenetek, hívások azok megszűntek szinte. A csevegő alkalmazásokon állandóan elérhető, még akkor is, mikor elvileg nem tudna, de nekem nem ír. Számomra egyértelmű, hogy valaki más van a dologban, de ha rákérdezek, akkor jön a "sírós lemez" hogy nincs okom gyanakodni, meg csak én kellek és vagyok neki...bla-bla…
A kérdésem az lenne, mivel nem törhetek pálcát a feje felett, mivel mi is ugyan ebben a cipőben járunk, hogy engedjem el, fókuszáljak másra, vagy járjak a végére a dolgoknak, ezzel viszont azt kockáztatom, ha leleplezem, akkor sarokbaszorítva érezheti magát, offolhat, abból nem "profitálok". Jártatok hasonló helyzetben? Kihasználjam amíg tudom a helyzetet és "használjuk" egymást, aztán tart ameddig tart, vagy magamat nyugtatgassam az "igazsággal" és hagyjuk abba? (mielőtt kérdezitek, zavar, igen, de azért, mert ha más is a képben van, akkor a rám jutó idő kevesebb értelem szerűen :) )
nem kell ehez másvalaki hogy egy nő ne akarjon szexet vkitol.
Megeshet hogy senkije sincs akkor se akar lesz.pni.
Olyan primitiv ez a gondolkodas ha egy nő lelécel hogy mert biztos van neki más.
Általában nem kell másik pali ehhez, ha egy nő bevágja az unalmast. Elég annyi is hogy te teher vagy.
Igen, tudom, hogy itt semmi nem fer...
Miért mondja valaki, hogy legyünk őszinték, legalább mi egymással, mikor nem is tud?
Elég önző ember lehetsz a leírásodból.
"Sírós lemez" "Nem profitálhatok","használjuk egymást"
Nem csodálnám,ha mást akarna.
Egyébként neked kell tudnod,hogy mi járhat a fejében,te ismered,ti beszéltétek meg,mennyire őszintén csináljátok.
Te tudod,mennyire könnyűvérű,mennyire szexéhes,és azt megkapja-e.
Az is lehet hogy éppen gyanakodni kezdett a férje,és óvatos.Vagy akármi.
Egyáltalán megbeszéltétek,hogy monogámak lesztek egymással?
Üdv,egy sorstársad.
Nem önzőség, ő is így gondol erre a helyzetre, és neki nem mondom ezeket így. Volt egy előző kalandja, akibe szerelmes, jelenidőben beszél róla, de elutasítja...ezt mondja. Innen a gondolat.
Üdv a klubban sorstárs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!