Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás csak a szex miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás csak a szex miatt valakinek tényleg megéri?

Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy csak a szerelmeddel lehet jó a szex, de az biztos, hogy olyannal a legjobb, aki ismeri, hogy mi a jó neked és össze vagytok szokva. Az első alkalom egy új emberrel ritkán jó, inkább csak ismerkedés, később lesz csak jó. Aki csak azért csalja meg a párját, mert nincs szex, vagy nem elég, annak tényleg jó felszedni valakit és dugni egy maximum közepeset? Főleg ha csak egyéjszakás, ahol előre lehet tudni, hogy soha többet nem találkoztatok, na képzelem, ő mennyire figyel oda, hogy a másiknak is jó legyen.
jan. 16. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Egy közepes szex is jobb mint a semmilyen.
jan. 16. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem picit el vagy tájolva:) Nem tudom melyik oldal lehetsz...

"Aki csak azért csalja meg a párját, mert nincs szex, vagy nem elég, annak tényleg jó felszedni valakit és dugni egy maximum közepeset?"

Szerintem a nincs szex és a közepes szex között is van egy jókora különbség. Sokan szerintem a közepes minőségű szexért is imádkoznak.

"Főleg ha csak egyéjszakás, ahol előre lehet tudni, hogy soha többet nem találkoztatok, na képzelem, ő mennyire figyel oda, hogy a másiknak is jó legyen."

Hát, valahol egy párkapcsolatban is elindul a szex. Egyébként az odafigyelés a szexben nem az első meg a többedik szex kérdése, hanem hogy mennyire figyelmes a partner. Nekem első alkalommal is volt már olyanban részem férfival, hogy ejha. És én sem voltam darab fa.

Nyilván persze minél jobban ismered a másikat, annál elmélyültebb lehet a dolog.

jan. 16. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Pedig igenis lehet a szex jó valakivel elsőre is, nagyjából 30 férfivel feküdtem le eddig és volt olyan, több is, akivel elsőre is fantasztikus volt mert nagyon passzoltunk. 10 év házasélet után igen, összeszoktunk, de jóindulattal sem mondanám már közepesnél jobbnak, mert a halálba unom az egészet, az újdonság varázsa viszont minden újnál varázslatos.
jan. 16. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem összesen 5 egyéjszakásom volt (végül 3-ból aztán még lett pár alkalom)

Az ötből csak 1 volt amire azt tudom mondani, hogy jóindulattal közepes.

3 kifejezetten jó volt.

1 pedig valami elképesztő volt, életem legjobb éjszakája volt ( azóta is visszasírom néha 😅)

Egyiknél sem éreztem magamnak tárgynak aki csak ott van és meg kell rakni.

Nem túl reprezentatív, de ez az én tapasztalatom.

34/N

jan. 16. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Megéri.
jan. 16. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
5 ev utan mar annyira hetkoznapossa valik az ehyuttlet, mindig ugyanazt a testet dugni, pozok valtozatosak de a no ugyanaz. Ujdonsagot bele vinni jo dolog de akkir mar meg ette a fene ha unalombol, kitelessegbol van az ember a masikkal. Uj not dugni mindig jo, nok is ugy vannak vele, uj kolbasz jobb es finomabb. De ha egyutt maradnak egy ido utan az is unalmassa valik hiaba jobb volt az elozonel. Kell a frissites az ember eletebe.
jan. 17. 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

A kérdező biztos nő. Férfi szempontból nincs olyan, hogy csak a szex miatt megéri-e. Egyszerűen kell a szex. Lehet bírni sokáig nélküle, lehet masztival pótolgatni a hiányt sokáig de egyszer csak elég lesz és kell a szex...

Számomra hihetetlen, hogy a nők 90%-a tökéletesen tudja, hogyan kell virágot locsolni és csak 10%-a nem. Míg ha szexről van szó, a nők 90%-a nem érti meg, hogy nem kikerülhető.

jan. 17. 07:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem 3 egyéjszakásom volt, abból az egyik volt közepes, de ő is azért, mert valamennyire ismertük már egymást, a másik kettő ritka szar volt, úgy tűnik csak én fogtam ki ilyeneket :D
jan. 17. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:

8

Próbálkozz tovább, hátha adódik jobb! Azon múlik egyedül, hogy mennyire kompatibilis a másik.

jan. 17. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem érte meg.Pár hete volt,de ritka rossz volt.Otthon nincs szex,kapóra jött egy alkalom,de inkább csináltam volna magamnak,az is jobb lett volna.Szóval soha többet.
jan. 18. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!