Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás csak a szex miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás csak a szex miatt valakinek tényleg megéri?

Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy csak a szerelmeddel lehet jó a szex, de az biztos, hogy olyannal a legjobb, aki ismeri, hogy mi a jó neked és össze vagytok szokva. Az első alkalom egy új emberrel ritkán jó, inkább csak ismerkedés, később lesz csak jó. Aki csak azért csalja meg a párját, mert nincs szex, vagy nem elég, annak tényleg jó felszedni valakit és dugni egy maximum közepeset? Főleg ha csak egyéjszakás, ahol előre lehet tudni, hogy soha többet nem találkoztatok, na képzelem, ő mennyire figyel oda, hogy a másiknak is jó legyen.
tegnap 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Egy közepes szex is jobb mint a semmilyen.
tegnap 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem picit el vagy tájolva:) Nem tudom melyik oldal lehetsz...

"Aki csak azért csalja meg a párját, mert nincs szex, vagy nem elég, annak tényleg jó felszedni valakit és dugni egy maximum közepeset?"

Szerintem a nincs szex és a közepes szex között is van egy jókora különbség. Sokan szerintem a közepes minőségű szexért is imádkoznak.

"Főleg ha csak egyéjszakás, ahol előre lehet tudni, hogy soha többet nem találkoztatok, na képzelem, ő mennyire figyel oda, hogy a másiknak is jó legyen."

Hát, valahol egy párkapcsolatban is elindul a szex. Egyébként az odafigyelés a szexben nem az első meg a többedik szex kérdése, hanem hogy mennyire figyelmes a partner. Nekem első alkalommal is volt már olyanban részem férfival, hogy ejha. És én sem voltam darab fa.

Nyilván persze minél jobban ismered a másikat, annál elmélyültebb lehet a dolog.

tegnap 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Pedig igenis lehet a szex jó valakivel elsőre is, nagyjából 30 férfivel feküdtem le eddig és volt olyan, több is, akivel elsőre is fantasztikus volt mert nagyon passzoltunk. 10 év házasélet után igen, összeszoktunk, de jóindulattal sem mondanám már közepesnél jobbnak, mert a halálba unom az egészet, az újdonság varázsa viszont minden újnál varázslatos.
tegnap 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem összesen 5 egyéjszakásom volt (végül 3-ból aztán még lett pár alkalom)

Az ötből csak 1 volt amire azt tudom mondani, hogy jóindulattal közepes.

3 kifejezetten jó volt.

1 pedig valami elképesztő volt, életem legjobb éjszakája volt ( azóta is visszasírom néha 😅)

Egyiknél sem éreztem magamnak tárgynak aki csak ott van és meg kell rakni.

Nem túl reprezentatív, de ez az én tapasztalatom.

34/N

tegnap 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Megéri.
tegnap 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!