Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exszeretőtök?
Mióta nincs vele kapcsolatod?
Tudsz az életéről?
Miért lett vége?
Inkább haver volt, általában akkor maszkáltam hozzá mikor szemet volt velem a barátom ő meg megadott mindent egyuttalvas meg ami csak kell.
De persze csak a barátomhoz rohantam mindig.
Csak elsodrodas miatt lett vége pl éltem külföldön is stb.
Azota családja van néha összefutunk es ugyanolyan kedves(kacsintos)velem, talán ha helyzet lenne lehet lenne vmi, csak azota olyan barataim jonnek mennek akik felülírják a szexben..
Olyan jo a szex es sok a mostanival, hogy ha szemét is (lenne)velem, se tudok(nék)félrejarni bosszubol se. Azaz kicsit most megfogtak ezzel..
*az én exszeretőm inkább a haverom is volt
3.voltam
27.
*annyiban hianyzik nem is ő hanem egy szerető akihez oda tudnék neha "menekulni" de már magasan a léc a szexben hogy en azt be is vállaljam
3.
3 akkor gondolom most sem vagy egy lelkileg fényes kapcsolatban
6-osra én is kíváncsi vagyok
#6 vagyok
Azért, mert beláttuk, hogy kínozzuk egymást lelkileg, de együtt úgysem lehetünk soha és nem csak azért, mert párja van, hanem mert behozhatatlan különbségek vannak közöttünk. Se a család, se a társadalom nem fogadná el. Nagyon nehéz lesz egy év után elengedni. Akkor úgy voltunk vele, hogy nem bírjuk ki egymás nélkül, ma már úgy, hogy bárcsak el se kezdtük volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!