Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem exszeretőjét hogy szüntessem meg?
Mindösszesen 7 hónapos kapcsolat volt.
Párom mondta el, mert nem bírta már.
Én adtam neki új esélyt, de a volt szerető fel-felbukkan.
Mivel minden levelet látok (megmutatja) így látom, mikor ír, hogy hiányzik, miért így viselkedik stb.
Párom már nem is reagál.
Engem még az elején egyszer megkeresett, és közölte, hogy köztük mély érzések voltak, mert egymást becézgették, milyeneket szeretkeztek, és hogy nyűgnek mondta a házasságunkat.
Hogy tudnám eltüntetni végleg? Mert mindig akkor borít mikor épp rendeződne.
Páromat is látványosan feszélyezi a dolog
5. Le van tiltva. Levelezőn nincs meg telefonon.
Nem tudom, de nekem elmondta már ezerszer, hogy nem voltak köztük érzelmek, de a nő csak erőszakoskodik.
és mégis hogyan és hol erőszakoskodik?
És te miből gondolod, hogy a férjed ezzel a személlyel egyértelműen lezárta?
Neked itt semmit nem kell tenned. A férjednek kéne úgy elküldeni a búsba, hogy méltóságán alulinak érezze, hogy fut egy házas exszerető után.
De amekkora troll tudok lenni, egy idő után biztos megüzenném a nőnek, hogy ha végülis annyira akarja a férjem akkor közös megegyezéssel szívesen bevesszük harmadiknak a szexbe. Muahahhahahahahaha
Nincs köztük kapcsolat, minden percével el tud számolni, le van tiltva,nem voltak érzelmek.
Ha mindezekben biztos vagy ,akkor kiben nem bízol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!